Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 28, 2009

Överraskning i postlådan

När maken och jag kom hem för en stund sedan så hittade jag en överraskning i vår postlåda. Ett paket till mig!!! Yes vad kul och spännande. och vet ni vad det vad??? GODIS till min ätardag. Tack så mycket Anna!!!


För på fredag är det dags för årets ätardag med stort Ä! Jag har ju en dag om året som jag äter socker såsom glass, godis, kakor, efterrätter etc. Och nu är det nära...

Fläskpannkaka är mums

Maken har lagat fläskpannkaka till fölsegrisen. Mums!

Paketskörden

Tänkte dela med mig av årets fölsepakets skörd. Fick fina blommor, presentkort på Nova, pengar, badkulor, en stor kladdkaka, fint fotvårdspaket plus en hårbottenskliare. Så nöjd och tackar så mycket säger jag som nu precis använt en av badekulorna :-)


Har jag varit hund?

Igår hade vi besök och bjöd på tacos eftersom vi var trötta på all julmat. Men det kommer ta tid innan det äts av mig igen. Åt för fort som vanligt - måste lära mig att ingen kommer sno maten ifrån mig. Maken skojar om att jag har nog varit hund i mitt förra liv eftersom jag äter snabbt och älskar att bli kliad på ryggen och i hårbotten :-)

Så åter till gårdagen. Någon timme efter vi ätit så hade jag så ont i magen. Det blir liksom för mycket mat för snabbt. När ska jag lära mig att jag måste äta mindre portioner och i lagom takt. Nåja efter magont hela natten så har jag förhoppningsvis lärt mig något...

Idag fyller jag ju 37 år. Maken och jag hade planerat att fira med att åka in till Malmö och äta gott samt åka hjulet på Stortorget. Men efter denna natt så känner inte min mage för en stor stek. Därför har vi bestämt att vi tar det en dag nästa vecka och stannar hemma idag och myser.

Veckans snacks - Äpplechips

Jag äter cirka vart tredje till fjärde timme. Eftersom jag inte äter socker såsom kakor, godis, choklad så gäller det ibland att hitta ersättare. Försöker också undvika chips och liknande så mycket som möjligt. Tänkte att jag varje vecka ska tipsa om en mellis eller snacks som jag har stött på och gillar i denna blogg.

Veckans snacks är: äpplechips

Ser ut som chips men de är sega och lite syrliga. Mycket smaskens när man kommit över att det inte är chips :-)

Kcal: 30 kcal per 10 gr
Port st: varierar men 10 - 20 gram gör att man känner att man får tugga på något
Pris: 29 kronor
Inköp: jag köpte mina på Smak i Lomma men märket är Rootfruit så kolla här www.rootfruit.se