Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 31, 2009

Årets sista runda med stavarna

Jaha då har man varit ute på årets sista runda med de rosa stavarna. Gick i rask tempo och blev svettig. Skönt med frisk luft även om det vart kallt. Lite mellis och en film. Sedan få man göra sig fin och ta sig ut till Lomma.

Ha ett riktigt gott avslut på 2009 så ses vi i det nya underbara 2010!!!

Kram Tina

Bilder från under min viktresa

Helt plötsligt tycker man det är lite trevligare att fastna på bild. Hmm undra vad det kan bero på... Även om det fortfarande är jobbigt och att man trots allt känner sig fläskig var och varann dag. Oavsett helt 100% nöjd blir man väl tyvärr aldrig riktigt.

Trots det kände jag att det var dags att utmana några inre demoner och tom lägg in badbilder även om jag ryser i hela kroppen. Ibland får man bjuda på sig själv... Men jag är jäkligt nöjd med vad jag åstadkommit hittills. Och resa fortsätter under 2010. Förhoppningsvis är jag nöjdare med badbilderna i slutet av det året :-)

Bilder från innan min viktresa började

Inte det lättaste att hitta bilder från innan jag började min viktresa den 1/1 2008. Men några har jag lyckats skrapa ihop från 2005-2007. Fast jag kan ju inte påstå att det är bilder som jag egentligen vill lägga upp så här.

Blir plågsamt påtagligt hur stark ens förnekelse är att man låter sig "förfalla" på det sättet. Men mat och framför allt sötsaker var mitt sätt att hantera känslor. plus att är man sockerberoende så är man. Plus att träna fanns inte ens i världsbilden.

Dock är dessa ett utmärkt sätt att påminna mig om att jag aldrig aldrig mer ska hamna i den situationen där man inte kan leva livet och soffan är den enda trygga platsen. Här kommer de...

Utvärdering av 2009

Då vart det årets sista dag och dags att utvärdera hur det gick. När jag väl nu satt och summera allt så känner jag mig väldigt nöjd med året. Den enda taggen är väl att jag inte haft någon viktminskning.

Men det var egentligen nyttigt på alla sätt. Till exempel hinner förhoppningsvis min hud med bättre dvs än så har jag inte fått några "hudpåsar". Men framför allt så har jag hunnit fatt i huvudet vad som faktiskt har hänt och vad jag kan göra. Så det var faktiskt till det bättre även om man tyvärr stirra sig blind på den jäkla vågen.

Så vad har jag då åstadkommit? Jo följande låååånga lista:

Opat min förbaskade tånagel för andra gången och det har blivit kanon
Fortsatte att träna bara några få dagar efter open och eftersom jag tränat mycket utan skor därav är jag nu mycket stabilare i fötterna
Äntligen avslutat min magisterexamen
Har i stort sett inte använt något astmaspray (inte ens vid träning)
Åkt till Lalandia med föräldrarna mfl och visat upp mig i bikini samt blev ingen bl…