Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 2, 2010

Mysig kväll

Har varit ute och rastat maken en runda i eftermiddags. Sedan fick jag tummarna loss och lagade lite müsli (kommer i nästa veckas recepttips). Var nämligen nere på sista portionen. Och jag måste ju hålla mina goda vanor nu när det är nytt år :-)

Men nu tänker jag bara mysa på soffan med maken, en god film och tända ljus. Imorgon blir det 1000 m i poolen och ev. Malmö. Vi måste ju åka det där hjulet på Stortorget och maken vart sugen på indisk mat.

Nytt år och nya mål!

Jag avger inga nyårslöfte för de brukar väl ha en tendens att inte efterlevas. Men nu är min målsättningslista för 2010 klar. Visserligen kan den ändras under årets gång men detta är vad jag vill åstadkomma så som det ser ut nu.

Övergripande mål för 2010
Ingen pizza, pommes, tacos, ostbågar, jordnötsringar eller chips under 2010 (nya tuffa utmaningen nu när sockret är bemästrat)
Äta regelbundet och så nyttigt som möjligt
Nytt sockerfritt år
Fortsätta med mina goda vanor
5 varierade träningspass per vecka
Cykla Ringsjö Runt och stava runt Tjejmilen
Viktmål:65 kilo den 31/12 2010 (men viktigaste är att vara vältränad)
Fortsätta mitt sociala liv
Göra mitt allra bästa på nya jobbet
Och det viktigaste - Njuta av livet och maken!!!

Vad ska du åstadkomma under 2010?

Yes!

Vilken god frukost! Laktosfri naturell yoghurt och keso, hemmalagad musli, grönt äpple, kanel och loppfrö (mer om de i nästa veckas tips).Nu ska jag ge mig ut på långrunda med stavarna. För när klockan ringde imorse kl 8 kom jag inte upp. Hade så ont i huvudet (och har fortfarande). Kan det bero på sockerchocken?