Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 3, 2010

Nytt schema på Studio S

Så då var vårens schema släppt på Studio S. Dvs schemat över grupptränningen. Och jag har mycket att välja mellan. Plus simningen, squashen, stavgången, PT, och cyklingen. Busy woman :-) Men titta så mycket jag kan välja på from 11 jan:

På måndagar: BodyPump, BodyAttack eller BodyBalance
På tisdagar: BodyCombat
På onsdagar: BodyPump eller BodyAttack
På torsdagar: Inte riktigt något lockande
På fredagar: BodyBalance eller Rockbottom
På lördagar: BodyPump eller Afro
På söndagar: BodyPump eller BodyBalance

Hur ser ditt träningsschema ut?

Hjulat i Malmö

Fast det är så förbaskat kallt så ska inte kylan få vinna. Så idag var det dags för Malmö-hjulet som vi varit sugna på att testa. Vi började ju på vår Malmö-turistbana i somras och nu var det dags för hjulet.

Hjulet


Turning Torso


Skridskobanan på Stortorget


Öresundsbron (långt borta..)


Början på gågatan


Maken var tvungen att fota samtidigt...


Frugan gladare än i poolen...

Halva Lomma i poolen!

Här tycker man att man har koll på läget och liksom blivit tjenis med poolen i Lomma. Dvs att nu har jag ju gått dit ett tag och man har fått rutin på hela äventyret. Det denna blåögda viktminskare inte tänkte på idag var att halva Lomma har ju som nyårslöfte att börja simma...

Det som tidigare har varit en mysig enslig skogsväg var idag en jäkla tysk autobahn. Jisses! Värst är karlar som en gång i tiden för typ 20 år sedan var med i simklubben en termin. De vet ju hur man ska crawla och har ju inte tappat stinget trots 30 kilo senare...

Eller simmar de avsiktligt och stänker på en för att få kontakt? Eller är det för att få sig en "kläm och röra" situation de avsiktligen inte går ut till kanten utan ska simma i sitt spår. Medan en annan ligger längs kanten och skrapar knäna. Jamen då kan jag gå upp och du kan klämma lite bara jag får var i fred sedan mina 40 längder!

Nåja nu har de 1000 metrarna avverkats. Frun är ren om än något lite ilsk. Maken fixar till sig nu och om en ha…