Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 6, 2010

Soppa på spik

Eller ja inte riktigt. Idag fick jag tummarna loss och kokade grönsakssoppa. Ska frysa in så jag kan ta med till jobb. Eller snabbmat på kvällen. Istället för pizza :-)

Ojoj det kommer definitivt bli det svårast dvs att inte äta pizza, pommes och snacks. Men känner mig motiverad. För imorse var det ju officiell vägningsdag. Japp den visade 89,1 kilo. Inte lönt att hymla eller mörka. Det är vad jag väger.

Inga 78 kilo som var målet utan snarare jag har gått upp under december. Så jag är tillbaka på samma vikt jag startade 2009 på. Annars låg jag väldigt stabilt på 86/87 kilo under hela 2009.

Men på slutet blev det för mycket av det goda. I mitt fall när jag inte äter socker betyder det: pizza, pommes, snacks, rostade mackor. Och med väldigt lite träning på det... då jag väger vad jag förtjänar!

Hur gick det?

Klockan 10 imorse var det så dags att bege sig till Studio S för att träffa Marie (min nya PT) för första gången. Hon hade varit så söt att hon hade skickat ett SMS igår för hon läste att jag var nervös. Och det hade jag missat - smidigt Jensen...

Nåja först gick vi igenom hur jag tränat (eller inte tränat) hittills och mina mål och vad jag tycker om att träna. Efter det var det dags att ge sig in i gymmet. Kändes lite konstigt först. För att den enda person som jag tränat med är ju Jennie och nu var det en annan person.

Men min känsla efter hand var att detta kommer att gå jättebra. Tror Marie kommer att utmana såsom Jennie gjorde. Helt enkelt köra skiten ut mig i en timme. Och ha koll på mig. Detta är precis det jag behöver!