Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 5, 2010

Jobb på väg till Miami...

Upptäckte precis att de dokumentet som jag ska jobba med på flyget till Miami på söndag ligger på server dvs jag måste in om jobb och ladda ner till min dator. Jippie - not!

Nåja kunden väntar sig dem på måndag så jag har inte så mycket val. Får väl ta mig in till Malmö imorgon efter BodyPump-passet. Maken kanske kan lockas med på lunch eller nåt.

Åker ju som sagt till Miami på söndagmorgon för en kunds räkning. Ska kolla in hotellet som eventet ska hållas på i slutet av april för ca 800 personer under en vecka. De kommer från olika länder runt om i världen och det är jag som projektleder kalaset.

Hotellet är detta fina: http://www.fontainebleau.com/gcm/nar/en-us/miamibeach/index.htm men jag ska ju bara sova där två nätter sen bär det hemåt igen. Så på onsdag eftermiddag landar jag på Kastrup.

Gäller då att hålla sig så nära svensk tid som möjligt. Men eftersom jag har möten som startar kl 05.00 lokal tid och sedan kör jag hela dagen så tror jag att det blir tidigt i säng. Och där emell…

Mysig morgon

Imorse när klockan ringde kl 06.00 så var ögonen väldigt väldigt tunga. Var typ en sekund ifrån att ställa om till 7 och sova vidare. Men kom ur sängen och iväg till gymmet. Dags för BodyBalance - andra passet under ett år...

Kom dit så tidigt så jag började med 10 min på crosstrainer - skönt att komma igång. Sedan var det dags. Man känner ju sig inte vig som en katt alltid men jag gör så gott jag kan.

Och framförallt så är det skönt att stretcha ut kroppen, andas djupt och salen är lite lagom mörk med tända ljus. Helt enkelt en väldigt bra start på dagen. Stod i duschen länge men det tänkte jag att jag var värd. Och kom ändå till jobb i rimlig tid.