Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 27, 2010

Veckans tips - Maxfactors Masterpiece

I början på året testade jag denna ögonskuggan och den är så himla bra. Finns i olika fäger men denna är min favorit - liksom gammelrosa/brun. Har även den i ljusrosa (varning...) och i silver (okej).

Enkel att använda då man liksom bara duttar med borsten - se ut ungefär som en tops - och så torkar den snabbt. Så om du målar lite snett ta snabb en blöt tops och torka bort. Sitter bra hela dagen utan några problem. Bölfaktor = utmärkt.

Köpt mina på Åhlens och den kostar 110 kr. Men den är väldigt dryg. Du kan hitta mer info t.ex. här: http://www.ahlens.se/skonhet/aktuellt_sortiment/make-up/index.html

Dagens kändis

Fick idag lite lust med shopping. Ett tydligt tecken på att frugan börjar repa sig enligt maken. När jag strövar i lugn takt där i Lund (läs rusar från affär till affär helt svettig utan att veta vad jag ska köpa mer än att jag MÅSTE köpa något) vem kommer inte emot mig om inte en kändis.

Vem då? Jo Fredrik Lindström. Cool som man är anstränger man sig för att inte stirra men kan liksom ändå inte låta bli. Tydligen någon humortillställning i Lund i helgen som jag antar att han ska gästa.