Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 19, 2010

Snabbt inlägg innan sängen

Tillbaka på hotellet efter en lång dag och helt slut. Men det viktigaste - mina tygkassar levererades och blev kanon. Fast vart det värt de gråa håren... hmm. En annan sak som funkat bra idag har varit maten. Omställning att skippa kolhydrater och käka lchf men jag börjar få kläm på det.

Frukost blev ägg, bacon och en kopp te även om juicen hägrade. Lunch kycklingsallad (slapp mackor för man köpte själv och jag var duktigt och tog inte pizza...) med te/vatten. Mellis - medhavda nötter och 2 babybel. Middag blev grönsakssoppa, grillade räkor i vitlökssmör och sallad.

Inte illa och jag är stolt över mig själv. Tog inte ens det färska varma brödet innan mat... Dock ingen träning om inte gå runt lite på mässan räknas. Men det tar vi igen senare i veckan. Så nu kör vi på detta. Gonatt!

Veckans tips - Torrborstning

Varje morgon så torrborstar jag min kroppen innan duschen. I början vart det svårt att vänja sig. Kändes som man ville bara stanna i sin kokong i nyvakenhet och inte rivas upp till den brutal insikten att nu måste ha skyndas så man hinner till jobbet. Men man vänjer sig snabbt.

Efter ett par gånger så är ju också borsten mjukare :-) Köper min borste ( typ man förbrukar en på ett år eller nåt) i en hälsokostaffär. Den är i trä och har en rundad borste med skaft. Kostar väl ca en 5o kronor. Så ingen dyr investering på något som faktiskt kan ge dig en känsla av lyxstart.

Borstar hela kroppen och man riktigt känner hur blodflödet sätter igång kroppen och man blir varm. Helt enkelt en kickstart på morgonen och man känner sig mer levande. Huden blir också jättemjuk och len. Innan hade jag lite skrovlig hud eftersom jag är en sådan torris. Plus typ plitor på överarmarna. Det har jag inte längre utan jag är len som en barnrumpa :-)