Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 29, 2010

Öronmuffar...

Fryser alltid om öronen på när det blir kallare men man vill ju inte mess up the hair. Därför har jag funderat jag ett tag på att köpa sådana där öronmuffar. Kommer ihåg när man hade de typ på högstadiet eller när det nu var...

Hittade ett par helsvarta sist jag var i London och tänkte ja va sjutton. Slog till och nu varje morgon ser jag ut som ovan. Ser inte klok ut men jag fryser inte om öronen i alla fall :-)

Om 2 månader...

Igår var det PT pass kl 6.30 på morgonon. Cirkelträning/hinderbana - svettig men kul. Efter det iväg till Sturup för jag skulle upp till Stockholm med jobb över dag. Min kollega Louise och jag var på ett partnerevent på Berns Salonger.Kom inte hem förrän kl 23.00 och då vart denna bloggaren trött och orkade inte öppna datorn för att göra ett inlägg. Denna gångens kändisspaning bidde: Filip Hammar utanför China teatern (precis vid Berns salonger) och Tommy Lindström på flyget upp (den nya experten i Efterlyst).

Igår var det också 2 månader till min fölsedag. Blir hela 38 stolta år. Det är också då min ätardag kommer - har inte ätit socker sedan 28 juni. Har nämligen bestämt att vältra mig i socker 2 ggr om året. Mellan min födelsedag och nyår och sedan till midsommar. Metod som funkar för mig för att få ut lite av sockermonstrena. Dvs mätta suget, må skitdåligt men under så kontrollerade former som möjligt.

Sen är det på banan igen för jag kan inte ha tex lördagsgodis. Då tar det inte…