Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 5, 2010

Okej nu kör vi igång träningen igen!

Imorgon är det dags för zumba. Jag längtar. Känner att jag måste komma igång igen. Maken och jag var ute och gick en lite runda igår. Och idag köpte vi julklapp till oss själva. Nämligen Xbox Kinect. Så nu ligger vi helt utslagna på soffan. Efter att ha kört dance battle, hoppat på forsränning, squats - you name!. Jättekul och bättre än att ligga på soffan framför tv hela tiden. Nu får vi bara hoppas att det kuliga håller i sig och att vi rör på oss.

Helspa:ad

Nu är maken och jag hemma efter en jättemysig spaweekend. God mat, sköna behandlingar, lugn och ro. Perfekt mys! Här kommer lite bilder. 
 Utsikten från vårt rum  Lite kallt att använda lilla balkongen...  Mys på rummet  Anka och jordärtskocka som kallades något fint  Piggvar med nötter. Jag skippade potatisen i lillburken. Fick färsk frukt till efterrätt - snällt att fixa det till mig. Åt första frukten på länge i helgen. Så gott!!! Det ska återföras på min meny. Bättre det än vara sugen på allt annat tycker jag. Plus man borde få i sig någon vitamin.  Entre till spa:et  Bubbla - me love! Relaxa!