Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december 28, 2010

Ätardag 1 del 2

Maken och jag firade min födelsedag med middag på Stortorget i Lund. Mycket god mat som njöt mycket av. Mycket mer än det sockret jag försökt sätta i mig idag. Hade också bestämt mig för att äta efterrätt på restaurang för första gången på över 3 år...
Eftersom jag alltid älskat choklad i alla former valde jag brownie med chokladmousse. Maken tog karamelliserade äpple med kanelglass. Efter två tuggor så kände jag mig klar med min efterrätt. Smakade på makens glass. Mmm det vart gott. Tog en tugga till på min men gav upp. Maken erbjöd sig då resterande av sin (ca halva) som jag tog emot och åt sakta och njutandes. Men va fan äpple när det finns chokladmousse.... jisses!


Överraskning

När jag kom hem från träning hittade jag detta på köksbordet... Stavat med min Twistpåse plus lösgodis :-) Det står: "Jag kommer snart!" och så hade maken gjorde ett ansikte som skulle föreställa honom...


Cirka 10 minuter senare kom maken hem med fina fölseblommor och fint kort. Åh vad jag älskar den karlen!!!

I did it!!!!

Bestämde mig att ge mig själv en födelsepresent. Hade ju satt upp ett mål för en tid sedan att klara 50 minuter på crosstrainern. Förra sommaren gjorde jag 45 minuter men då vägde jag 15 kilo mindre... Detta året är 30 minuter det längsta jag kört.

Men är man en envis jäkel som jag så handlar det om att bestämma sig. Idag kände jag att nu ska jag göra det!!!! Och jag gjorde det!!! Gud vad benen darrade när jag klev av men det var med ett leende på läpparna :-)

Bästa fölsepresenten!

Idag fyller jag ju år! Hela stolta 38 år. Mycket bra tal... Hade ju redan fått iphone i julklapp/fölsepresent av maken. Fick idag också en prenumeration på "Topphälsa". Me like! Men bästa presenten var när jag ställde mig på vågen.

Gjorde det för jag ville se vad 5 ätardagar gör på vikten. Och den visade på 99,6 kg. Äntligen under 100 kilo. Har ju vägt 100,2 kilo i typ 2 månader. Bara mig själv att skylla för tränar man inte som man ska och äter skräp så kan man inte förvänta sig något annat.

Men senaste veckan har jag skärpt till mig och då visar det sig på vågen. Kan tyvärr inte i detta läget skriva att jag aldrig ska över 100 igen för eftersom jag har 5 unnardagar framför mig. Men nästa år ska jag under 100 och aldrig mer över!!! Vägra fira en födelsedag till som fet!

Ätardag 1 del 1

Går ju jättebra detta... eller nåt. Vaknade imorse med ett stort hål i magen av hunger. Så det blev akut utryckning med rågbröd och 2 kokta ägg. Efter 2 timmar och jag fortfarande inte rört något socker så undrade maken om jag glömt bort något :-)

Så nu sitter jag på soffan och mår skit. Hjärtklappning, ont i magen och mår illa. Socker stanken står högt i rummet. Vad har jag ätit? En lussebulle, en kanelbulle och typ 10 bitar lösgodis. Bra jobbat Jensen. Är inte sugen på något av det jag har köpt hem.

Planen vart att fika på Hollandia idag och äta tårta för det har jag inte ätit på över 3 år. Skrotade precis den planen för jag mår så dåligt av det jag redan tryckt i mig. Nä bestämde precis att nu ska jag äta lite proteiner sedan blir det gymmet. Går väldigt bra detta...