Fortsätt till huvudinnehåll

Vet ni vad jag gjorde igår...

... jag flög helikopter. Det vart lite pirrigt innan men är ju något som jag alltid velat göra. Hade kanske mer drömt om en flygtur över New York eller Grand Canyon. Men en tur över Hjärup är ju inte att förakta :-) Var ju också kul att få en möjlighet att se nya huset uppifrån. Vi var där i god tid vilket var tur för det fyllde på med folk som ville åka.

Men vet ni vad nästa det mest underbara var? Jag reflekterade inte ens över om jag inte skulle klara av att komma upp i helikopter eller om jag inte skulle lyckas kliva ur. Eller skulle jag få plats i sätet eller skulle säkerhetsbältet inte räcka till. Kom att tänka på det när jag satt mig framme hos piloten och de drog åt bältet. Typ jisses det var ju inga problem. Om detta hade varit för ett par månader sedan hade det varit allt jag nojat över. Det känns STORT!

Här kommer lite bilder:
Här är den!!!
 Lite skräckblandad förtjusning innan...
 Nu lyfter vi och ser Jakriborg lite grann från ovan
 Nog njuter jag av utsikten
Här ser man Hjärup. Det området med de röda taken (lite grann i mitten/vänster) är Jakriborg där vi bor idag. Området längst upp till höger i vitt med svarta tak - dit ska vi flytta i oktober. Om längst till vänster i nedre kanten syns lite träd och en gul byggnad med svart tak - det är mitt andra hem! Nämligen gymmet :-)
Huset uppifrån. Vilket som är vårt. Vänster kolumnen,
4:dje raden uppifrån och andra huset från vänster. Nu vet ni precis...

Kommentarer

  1. Det har jag också gjort en gång för längesen, galet kul!!=))

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…