Fortsätt till huvudinnehåll

Bilder från 2010 - 2011 forts på hälsoresan

Här kommer foto från sommaren 2010, början på detta året och från denna sommaren. Ibland är det svårt att hitta bilder för när man inte mår så bra och känner sig bekväm i sin kropp så är man inte bästis med kameran... if you know what I mean :-)

Jag har ju även tagit foton i underkläder (jikes) den 2 januari och 3 juni detta året. Ska även göra det imorgon och vid årets slut. Känner mig dock inte riktigt redo att dela med mig utav dessa. Men jag jobbar på det och målet är att vid årets slut ha modet.

Sommaren 2010 efter jag gått upp 18 kilo under våren...

Bilder från nyår 2010


Bilder från denna sommaren 2011Kommentarer

 1. Hej Tina!
  Länge sen jag kommenterade hos dig,fast jag läser dagligen! Du är verkligen duktig! Sitter här och nickar och håller med när jag läser,så mkt stämmer in på mig själv.
  Men har jag gjort något åt det? Nej,har FORTFARANDE inte kommit igång...varken med kost eller motion.. Och medan jag velar och tramsar har jag lyckats göra mig själv tresiffrig :-(
  Imorgon ska jag ta tag i mitt liv! Innan något händer. Då är semestern slut och rutiner är väldigt välkomna! Dock är det så att jag inte kan bestämma mig för om jag ska göra resan ner med vv eller prova lchf igen. Är en sockerjunkie och det är verkligen jobbigt! Klart är att en sån som jag kan inte "unna" mig utan det måste bli ett totalt sockerstopp här! Hur nu det ska gå.. Tack för en inspirerande och trevlig sida!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Underbart Tina, helt otorligt vilken resa du gör, önskade att jag hade din inställning och tagit tag i saker och ting!
  Är så imponerad av dig!!!
  Kram Rebeca

  SvaraRadera
 3. Tack tjejer!!!! Jag vet att det inte är lätt att ta tag i det men ibland så är det bara just do it och att ta första steget. Jag tror på er!!!! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…