Fortsätt till huvudinnehåll

Fasiken vad jag ångrar mig

Hade tänkt att gå och träna ikväll men i ösregnet hem så pallade jag inte. Istället blev jag sugen på vetebullar, varm choklad, chips och pizza. Var så nära men blev lchfbullar med smör och ja jag erkänner marmelad. Men drack vatten till. Så kunde blivit värre men inte bra fru Jensen.

Är fortfarande sugen och så himla uttråkad. Vad skulle jag nu göra hela kvällen? Bara skit på Tvn, maken skaffade ny telefon igår så han pillar bara på den och inget spännande på nätet. Vad gjorde jag innan jag inte tränade????

Javisst jag låg på soffan och käkade socker. Hade ju inte ork till något annan plus att då jobbade jag mycket och var inte hemma förrän 19 om ens det. Var ju tvungen att äta någon skräpmat på vägen hem också. Nu har jag en massa energi som jag inte gör av på jobb och träningen är verkligen min ventil. Fasiken vad jag ångrar mitt beslut.

Tror jag går och lägger mig för om jag sitter i soffan länge till så kommer min svanskota gå av på mitten. Och då går tiden snabbare till att klockan ringer 06 för morgondagens styrkepass. Ja jag vet crazy enligt vissa men tror mig jag blir en bättre människa både till sinne och kropp om jag får svettas på gymmet. Har vi lärt oss något nu Jensen? Hur tråkigt du än tror det ska bli så ta dig till gymmet för detta är ju inget alternativ!

Kommentarer

  1. Du får börja scrappa :-). Cecilia kan säkert inleda dig i frestelsen, jag vet av egen erfarenhet :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…