Fortsätt till huvudinnehåll

Fasiken vad jag ångrar mig

Hade tänkt att gå och träna ikväll men i ösregnet hem så pallade jag inte. Istället blev jag sugen på vetebullar, varm choklad, chips och pizza. Var så nära men blev lchfbullar med smör och ja jag erkänner marmelad. Men drack vatten till. Så kunde blivit värre men inte bra fru Jensen.

Är fortfarande sugen och så himla uttråkad. Vad skulle jag nu göra hela kvällen? Bara skit på Tvn, maken skaffade ny telefon igår så han pillar bara på den och inget spännande på nätet. Vad gjorde jag innan jag inte tränade????

Javisst jag låg på soffan och käkade socker. Hade ju inte ork till något annan plus att då jobbade jag mycket och var inte hemma förrän 19 om ens det. Var ju tvungen att äta någon skräpmat på vägen hem också. Nu har jag en massa energi som jag inte gör av på jobb och träningen är verkligen min ventil. Fasiken vad jag ångrar mitt beslut.

Tror jag går och lägger mig för om jag sitter i soffan länge till så kommer min svanskota gå av på mitten. Och då går tiden snabbare till att klockan ringer 06 för morgondagens styrkepass. Ja jag vet crazy enligt vissa men tror mig jag blir en bättre människa både till sinne och kropp om jag får svettas på gymmet. Har vi lärt oss något nu Jensen? Hur tråkigt du än tror det ska bli så ta dig till gymmet för detta är ju inget alternativ!

Kommentarer

  1. Du får börja scrappa :-). Cecilia kan säkert inleda dig i frestelsen, jag vet av egen erfarenhet :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…