Fortsätt till huvudinnehåll

Jisses vad kul det är att träna

Så kul det var igår med alla nya releaserna även om man vart mör i kroppen. Jag vet att jag tjatar om det med jag älskar att träna - är min nya drug of choice!!! Och middagen med maken var mysig och väldigt god mat. Dock blev pubkvällen på gymmet en besvikelse - nästan inget folk och många som gick tidigt. Jaja det var kul att hänga med några träningskompisar.

Också kul och se hur folk ser ut med vanliga kläder och smink :-) Jag chockade nog vissa för jag tränar ju oftast utan smink och med håret på vift. Plus har alltid hoodie men igår var det kortarmad klänning på menyn... Och glasögon :-)

Idag har jag känt mig lite seg - är ju inte van att vara uppe efter midnatt (haha). Men fullt schema idag dock vila från träningen. Vi har varit på Mio och köpt köksbord. Sista möbeln fast nu ska allt levereras... Efter det till svågerns jobb för att titta på markis och persinner. Så jäkla coolt det kommer bli. Får visa bilder sen :-)

Nästa punkt på schemat var XXXLutz för att hämta handdukar vi beställt och kolla in lite smågrejer. Sen hem för att sätta på kaffet och värma paj till gäster. Mamma, Stefan och lillebror plus moster Ingrid och Roland skulle komma och hämta grejer vi vill bli va med bla bokhyllor etc. Så skönt nu har det också rensats ut och vi kommer in i förrådet igen.

Så nu är man rätt mör. Ska gå och lägga mig tidigt för gymmet väntar imorgon 6.30. Blir också en intensiv vecka med träning (ska ju bla testa Indoor walking och TRX plus fixa bootcamp på söndag), fixa naglar och mysmiddag både lördag och söndag. Just the way I like it.

Kommentarer

  1. Ja det är verkligen kul att se hur folk ser ut i andra omgivningar och annan outfit än man är van vid

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…