Fortsätt till huvudinnehåll

Väldigt nöjd med min träningsvecka

Sitter här i soffan helt matt i kroppen. Har kört hårt på träningen. Först 1 h på löpbandet där jag satte rekord efter rekord för jag var så himla peppad och utmanade mig själv till max. Sprang på högsta speeden för mig 8,0 och satte nytt rekord på 1km med 8,22 (var antagligen snabbare men löpbandsstatistiken på de urgamla bandet är sisådär dvs kan inte visa tid och sträcka samtidigt...).

Vidare så satte jag nytt rekord i incline på 8,0 och speed 5,4. Plus tog 1 kgs hantlar men de börjar kännas lätta. Okej jag gör inte allt samtidigt utan kör 10 minuters intervaller. Efter det så körde jag Bootcamp a la ett Cirkus Tina (kolla bilden på fb så förstår du :-) ). Lite manfall men Britta och jag körde hårt i en timme så jag är väldigt nöjd med dagens pass.

Det är jag med hela veckan. Har haft en sådan träningsglädje och fått massa kickar. Till exempel har jag testat 4 nya pass; Indoor walking, TRX, Functional Moves och PowerStrike Impact. Så himla kul och jag är kär :-) Så kär att jag köpt ett årskort till... 2990 kr på Sportlife för 1 års grupp och gymträning på alla deras gym i Skåne. Inte illa och jag ser fram emot att träna där.

Jag har även kört ett teknikpass med PT Marie. Fått en hel del nya övningar att testa. Framför allt för rumpa och lår just like I wanted. Så tacksam mot Marie för hon har fått mig hooked på styrketräning! Därför är det kul med nya övningar så man utmanas hela tiden.

Träningsveckan som kommer är också kulig. Bland annat simpass, TRX, styrketräning, nya övningsinnötning och på lördag ska jag ju på zumba partaj utanför Köpenhamn. Då ska det skakas gump till urfadern Beto Perez i en master class i zumba. Över 1600 pers ska dit så detta kommer bli skoj.

Är du nöjd med din träningsvecka och hur ska du träna den kommande veckan?

Kommentarer

  1. Låter som du haft en fantastisk träningsvecka!=) Du är så himla bra!!

    Själv fortsätter jag med styrka och kondition varvat, är ju nyförälskad i att köra löpning/powerwalk i intervaller!=))

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…