Fortsätt till huvudinnehåll

Äh va fasiken vilket kylskåp...

Okej note to self... att igår köra 75 min Box ger grym träningsvärk i överkroppen och armar, att sedan köra järnet på benstyrka imorse och sedan tro att man ska graciöst dansa runt salen - det kan man bara fetglömma!!! Kände mig som ett kylskåp modell XXXL och träningsvärken kom krypande i varenda kroppsdel för varje låt som skulle gås igenom.

Men passet var kuligt. Ny låt = ny dansstil och det vart alla möjliga. Jätteduktigt instruktör i form utav Victoria. Hon fick det att se så himla enkelt ut men jisses tur det inte filmas in för det hade varit rakt in på Funniest.... Så betyg på denna bloggerskans insats i denna dansens värld blev medioker. Blir definitivt vila imorgonbitti för att ladda inför "Training Circuit" imorgonkväll.

Här kommer lite bilder från dagens äventyr....

Entren
 Repan
 Wow ett sådant Biggest Loser rep - I got to get me one of those...
 Dagens outfit - hmma tänkte jag skulle poppa till mig lite till dansen men jag vet inte det...
i alla fall nya träningsbyxor inköpta på zumbaeventet i helgen.
 Löpband, löpband, löpband, löpband, löpband, löpband, löpband
 Alldeles eget... körde en timme i lunktempo
 Tjejgymmet som inte fick kallas tjejgym... det roliga vart att när vi gick en liten runda
innan vi gick hem så vart det bara killar där :-)
 Lite deppig hörna kan jag tycka men maskiner överallt så man lär inte vänta på sin tur inte
 Fina fräscha hantlar... me love. Här ska köras på lördag!
 Och lite fler kondismaskiner - de poppar upp överallt :-)
 En del av de fina omklädningsrummen

Nä nu får det räcka för idag för vad ska jag annars visa imorgon :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…