Fortsätt till huvudinnehåll

Bilder från hösten 2011

Okej har varit mycket bilder på sistone men tänkte jag skulle samla alla i ett inlägg för att kunna länka till denna sidan. Alla dessa bilderna är tagna under september och oktober 2011. Hittills under detta året är det 17 kilo ner med ca 10 kvar men det får ta den tid det tar.

"Utmaningsbilderna" från detta inlägget


En dagens outfit a la ljushuvud
 Samma dagen men träningsoutfiten - jag anar ett färgtema...
 Massa träningsbilder. Tillbringar ju många timmar i dessa kläderna...


 Smaljeansen börjar glappa... Det var mitt mål att komma i dessa igen under detta året and I did it!
Finklänningen som på en månad börjar sitta lite löst. Bilder från den 14 okt 2011 


Annonsflickan...

Kommentarer

 1. Grymt jobbat! Blir glad av att se att de funkar! vilket fokus du måste ha! å glad ser du ut att vara! Vad motiverar dig?! /Catta

  SvaraRadera
 2. Hej Catta! Tack så jättemycket. Ja det är många timmar i gymmet och försakande av sockerfrestelser men det som motiverar mig mer än något annat är att jag har fått tillbaka mitt liv! Jag kan göra saker och jag har energi till att göra något. Men för den saken skull är det inte en dans på rosor varje dag. Ibland är det bara att bita ihop och tex gå till gymmet. Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Hej! Hittade hit från Joannas sida och jag vill bara säga WOW! Du e grym! Själv är jag i början av min viktresa, börjar imorgon, tänkte börja igår men varför alltid börja på en måndag =) Så kommer absolut titta förbi igen, här finns mycket motivation att hämta =) Kram på dig!
  //Lindha

  SvaraRadera
 4. Välkommen hit Lindha! Lycka till med din resa och välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 5. Wow, vilken fin tjej!
  Jättebra jobbat, starkt gjort!
  //Micke

  SvaraRadera
 6. Tack så jättemycket Micke!!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…