Fortsätt till huvudinnehåll

Jag tror jag är kär!

Wow vilket pass träningskompisen Sarah och jag precis varit på. Det var ju dags för Training Circuit på Olympen. Vart ju lite kryptisk vad det kunde vara men va sjutton detta året handlar ju om utmaning så det är bara att köra. Svettigt men så himla kul - precis like I want it!

Det var olika stationer där man skulle utföra övningen i 45 sekunder och sedan byta. Man parades ihopa två och två. Här måste jag tacka underbaraste Sarah som har modet att följa med på detta galna upptåg. Känner mig så trygg med henne och därför blev detta passet så kul. Annars hade jag nog känt det lite för utmanade och utelämnande.

Detta är också första grupp passet jag varit på där det är fler killar än tjejer. Vi vart 13 stycken varav 5 tjejer. Det kuligaste vart att när man sneglade på vilka vikter och hur killarna gjorde repetitionerna så slog vi dem på fingrarna. De fick ta av vikter från skivstången, använde mindre kettlebells, gav upp innan sekunderna vart slut. Starka tjejer är vi...

Det som jag kan känna lite frustration över är att det är tungt att släpa 86 kilo till 162 cm. Det är ju min största anledning och motivation till att jag vill gå ner 10 kilo till. För att kunna få mer ut av min träning. Fast samtidigt så är jag jäkligt stolt över att jag är modig nog att ändå delta och köra skiten ur mig utifrån mina förutsättningar!

Här kommer lite bilder från vad vi hittade på idag. Och ärligt talat jag tror jag är lite kär i denna träningsformen och i den grymt coola instruktören Fanni. Jag ska bli som henne när jag blir stor och starka Sarah!

Här är jag redo att svettas
 En station var det här repen... snake rope. Jisses det ser ju så lätt ut på tv men jisses vad tungt!
 Squats med skivstång alt hantlar
 Upp på lådan, ner på golvet, upp på lådan, ner...
 Svinga kettlebellen
 TRX-banden eller det heter det kanske bara om de är gula...
plus roddmaskinerna i bakgrunden användes
 Spring upp för trappan, ner för trappan, upp för trappan, ner...
 Chins alt dips...
 Och medicinbollar plus en massa olika saker användes :-)

Det var ungefär som en lyxversion utav våra Bootcamps som vi brukar sätta ihopa själv på Studio S. Så nu fick vi en massa kuliga övningar vi kan ta med oss och köra själv. Som skrivet detta är min typ av träning och jag kommer sova gott i ett kärleksrus... och antagligen knappt kunna ta mig ur sängen imorgon :-)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…