Fortsätt till huvudinnehåll

Masterclass med Beto Perez

Hola zumba lovers... eller nåt. För er som följer bloggen på FB så har ni redan sett en del av bilderna från igår men här kommer lite fler. Jag var alltså på Ballerups Super Arena för 2 timmars zumba med urfadern Beto. Som jag befarat var det 99% tjejer i zumbaoutfits och vilka outfits....

Vissa vart jättefina och andra hmm nä jag säger inget. Men det var färgglatt och hög stämning. Jag tyckte det blev ett lite antiklimax i början när Beto kom ut på scen för då blev ju de flesta kärringarna till sig i trasorna. Fast då skulle det ju filmas inledning ett par gånger. Ett tag befarade jag att jag skulle stå på golvet vid midnatt och höra take 102...

Men när zumbapartajet väl kom igång så öste det på och svetten lackade. Vid ett tillfälle frågade mr star himself hur många instruktörer wa sin the house. Jodå många många händer upp och jag kände mig lite utanför. Fast jag får säga att jag tyckte inte alltid de kunde svänga bättre på rumpan än jag.

Det var också lite av en chock vad det gäller deltagarna. På SUPER SATURDAY så vart ju 99% väldigt fita medans här vart det kanske knappt 50% dvs alla storlekar av kroppar shaked loss på arenagolvet. Skönt för då känner man sig inte utanför men samtidigt lite förvånade för jag hade bara antagit att det skulle vara ett liknande klientel. Men it was all for the better!

Redan i kön börja zumbaoutfitsen härja...
 Inträdesband som matchade min outfit...
 Tom arena som fylldes snabbt
 Laddade med kycklingsallad - mumsig!
 Beto himself on stage!
 Massa zumbamänniskor
 Svettig bloggerska tog en liten paus
 Fullt ös på scenen
 Lite sådär från ovan...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…