Fortsätt till huvudinnehåll

Shit vad nervös jag blev nu!

Yikes nu fick jag helt plötsligt fjärilar i magen och jag är inte ens fyndig med ord här... Har nämligen en liten hemlis att berätta. Förra veckan blev jag tillfrågad av min fd PT Jennie om jag kunde tänka mig att ställa upp som "fotomodell" för en annons för Nordic Gym.

Min första reaktion var: "what moi?" Men efter någon minuts betänketid så blev det "jamen varför inte detta året handlar ju om att utmana mig själv och vad är det värsta som kan hända?" Att jag tycker jag är lite fet och har gäddhäng. Jaha men då får jag väl bjuda på det och jag litar till 100% på Jennie att hon väljer en fin bild på mig.

Det som är skönt är ju att Nordic Gym handlar om att varenda människa ska kunna träna och jag har ju svettats en hel del timmar i deras utrustning :-) Men visst är det en mind blowing thing att tänka på att jag har gått från en 117 kilos soffpotatis som aldrig tränade till att nu hamna på en annons för träningsutrustning. Galet egentligen när man tänker på det.

Det extra kuliga är att det är Stina som ska ta bilderna på mig på torsdag. Vem är Stina? Dels så är hon en jätteduktig instruktör som jag när jag gjorde mina första trevande steg på Studio S i början på 2008 tränade BodyCombat för. Och då testade jag även hennes Kick & Box - första gången följde Jennie med och detta pass är för evigt etsat i mitt minne. Och dels så bloggar Stina och där följer jag henne nu när hon inte är kvar på Studo S.

Okej som blivande top model så får man väl sätta fart att snyggifiera sig och välja outfit. Och nä Lotta jag lovar det blir ingen hoodie. Men nya blåa naglar så jag matchar Nordic Gym loggan :-) Bloggen följer ju med och på torsdagkväll måste ni hålla tummarna för att jag är extra snygg... Men först mot Malmö och Sportlife Kronborg! It is time to Indoor walka och TRX:a!!!

Kommentarer

 1. Grattis! Åh, det var roliga nyheteer! Vi får väl se bilden sen ?

  KRAMAR!
  S

  SvaraRadera
 2. Shit vad coolt! =) Det kommer att bli hur bra bilder som helst!!

  SvaraRadera
 3. Tack tjejer för att ni hejar på mig! Jadå jag ska nog få in slutresultatet i bloggen :-) Kramar

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…