Fortsätt till huvudinnehåll

Snart förändras mitt träningsliv

Om 8 dagar flyttar ju maken och jag till huset. Yikes det är nästa fredag!!! Ska bli så skönt och kuligt. Vi har längtat i ett år nu så det känns väldigt overkligt. Men en sak kommer ju att förändras och det är att nu blir det längre till Studio S. På helgen kan man ju cykla men med det vädret som är och kommer, blir det nog Lill-Bettan som körs...

Så blir det ju på morgonen också. För jag blir för sen till jobb om jag först ska köra till gymmet, träna en timme, köra hem, duscha och sen till jobb. Det får helt enkelt bli så att jag duschar på Studio S. Tyvärr finns det inte möjlighet att hyra skåp där så det får bli Lill-Bettan som blir som ett mobilt gymskåp. Eftersom jag oftast träna typ 4 mornar i veckan så kanske jag helt enkelt ska hyra ett rum och sova där också :-)

Sen är det ju träning efter jobb. På tisdagar och torsdagar så är det ju Sportlife Kronborg i Malmö som gäller. Och då kör jag direkt från jobb så då blir det att packa dubbeluppsättning i väskan. Om jag ska till Studio S får det bli hem om såvida det inte är ett pass kl 17.30 för då blir det direkt. Tur att jag har köpt en ny och stor väska som rymmer mycket!

(Ja ni vet vad som gäller när bilden inte samarbeta - luta huvudet till höger...)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…