Fortsätt till huvudinnehåll

Välkommen till Sportlife

Ikväll är det flyttkväll dvs jag måste rensa lite och packa. Plus kolla lite på tv, blogga, läsa boken till kommande bokträff. Ja du vet multitaska lite... men först måste jag ju uppdatera er om mitt nya andra andra hem. Första andra hemmet är ju Studio S. I mitt tidigare liv var detta Kastrup men det har det ju blivit ändring på.

Med mitt nya fina blanka årskort kommer ju nu mitt andra andra hem bli Sportlife Kronborg i Malmö. Inte en jättestor anläggning som Olympen som jag skrev om härom veckan men ett lagom mysigt stadsgym tycker jag. Åter igen måste vara något med sportiga folk men rackars vad det alltid är trevlig reception och intruktörspersonal på gym. Gäller här på Sportlife också!

Vad kommer jag hitta på här? Jo det blir nog tisdagar och torsdagar som gäller för mig. Tis är det Indoor Walking och TRX och på Tors Functional Moves och PowerStrike Impact. Men det har ni nog förstått efter allt tjat om det... Igår fick jag lära mig vad uppväxling och nerväxling betyder på en crosstrainer så snart är jag helt upplärd. Kanske tom så jag kan vikariera eller nåt.

Vidare så kommer det bli besök på Sportlife City för det ska tydligen vara ett stort och fint gym mitt i centrala delarna av Malmö. Min plan för första besöket är den 4 nov. Får bli så då det kommande veckorna blir det mycket med husflytten. Då ska jag testa ViPR plus klämma på alla maskiner. Bloggen följer som alltid med! Så detta är en hot kandidat till att bli  mitt andra tredje hem hemifrån med helgbesök i gymmet.

Fast det fiffiga med mitt nya kort är att jag har tillgång till alla Sportlife i Skåne och nä chansen att jag ska köra till Höganäs och träna är väl minimal. Dock vet man aldrig med denna galenpannan. Men som mål måste det ju gå att avverka alla Sportlifes i Malmö innan årskortet slutar. Vad tror ni?

Titta vilket fint välkomstpaket! Vattenflaska, handduk, väska och solkort för 200 kr...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…