Fortsätt till huvudinnehåll

Välkommen till Sportlife

Ikväll är det flyttkväll dvs jag måste rensa lite och packa. Plus kolla lite på tv, blogga, läsa boken till kommande bokträff. Ja du vet multitaska lite... men först måste jag ju uppdatera er om mitt nya andra andra hem. Första andra hemmet är ju Studio S. I mitt tidigare liv var detta Kastrup men det har det ju blivit ändring på.

Med mitt nya fina blanka årskort kommer ju nu mitt andra andra hem bli Sportlife Kronborg i Malmö. Inte en jättestor anläggning som Olympen som jag skrev om härom veckan men ett lagom mysigt stadsgym tycker jag. Åter igen måste vara något med sportiga folk men rackars vad det alltid är trevlig reception och intruktörspersonal på gym. Gäller här på Sportlife också!

Vad kommer jag hitta på här? Jo det blir nog tisdagar och torsdagar som gäller för mig. Tis är det Indoor Walking och TRX och på Tors Functional Moves och PowerStrike Impact. Men det har ni nog förstått efter allt tjat om det... Igår fick jag lära mig vad uppväxling och nerväxling betyder på en crosstrainer så snart är jag helt upplärd. Kanske tom så jag kan vikariera eller nåt.

Vidare så kommer det bli besök på Sportlife City för det ska tydligen vara ett stort och fint gym mitt i centrala delarna av Malmö. Min plan för första besöket är den 4 nov. Får bli så då det kommande veckorna blir det mycket med husflytten. Då ska jag testa ViPR plus klämma på alla maskiner. Bloggen följer som alltid med! Så detta är en hot kandidat till att bli  mitt andra tredje hem hemifrån med helgbesök i gymmet.

Fast det fiffiga med mitt nya kort är att jag har tillgång till alla Sportlife i Skåne och nä chansen att jag ska köra till Höganäs och träna är väl minimal. Dock vet man aldrig med denna galenpannan. Men som mål måste det ju gå att avverka alla Sportlifes i Malmö innan årskortet slutar. Vad tror ni?

Titta vilket fint välkomstpaket! Vattenflaska, handduk, väska och solkort för 200 kr...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…