Fortsätt till huvudinnehåll

Jag och Gabriel...

Och jo men visst artikel hittade jag på Studio S anslagstavla :-) Kuligt!

Kommentarer

 1. Bra jobbat det kan man inte ta ifrån dig, men dieten är verkligen inget nytt eller speciellt då det har använts inom bodybuilding från 60-70 talet. På ett år så borde du kanske ha lyckats med lite mer än 20kg. Men bra jobbat håll allt så du inte studsar upp igen.

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket! Nä det finns väl egentligen ingen diet som är ny - snarare kärt barn har många namn :-)

  Jag är väldigt nöjd och stolt med mitt resultat och gör detta för livet. Det tar den tid det tar helt enkelt :-)

  SvaraRadera
 3. Mycket bra svar vill jag säga! Vill bara säga att fast än att det jag skrev kan ses som att jag var negativ och nedlåtande så var det absolut inte det jag var ute efter att vara! Och det var inte meningen att gömma mig bakom Anonymt namn för den delen.

  Men fortsätt kämpa och se framåt! Från en av dem so klassas antagligen som finnig 18åring när du talar om dem fria vikterna på studio s ;)

  SvaraRadera
 4. Åh nej Bech är du en av dem som använder "mina" hantlar :-) Jamen om du tränar på Studio S får du ju komma fram och hälsa nästa gång!

  Om inte så hoppas jag att du fortsätter följa min resa och ser till att jag håller mig på smala linjen :-)

  SvaraRadera
 5. Hehe jag är den som alltid inleder mitt pass i tjocktröja/t-shirt och efter att ha bollat runt lite med 50kg hantlarna och blivit varm så blir det linne för att kylla ner sig. Brukar alltid se väldigt off ut för att jag koncentrerar mig alltid och kör ut mig. Får ofta höra att jag alltid är sur på gymmet men det är jag inte utan mer i fokus :) jag viftar till nästa gång jag ser dig :)

  SvaraRadera
 6. Bra med fokus! Många som tränar som man undrar om de verkligen tränar eller bara fikesnackar. Ja vifta nästa gång så viftar jag tillbaka :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …