Fortsätt till huvudinnehåll

Jag och Gabriel...

Och jo men visst artikel hittade jag på Studio S anslagstavla :-) Kuligt!

Kommentarer

 1. Bra jobbat det kan man inte ta ifrån dig, men dieten är verkligen inget nytt eller speciellt då det har använts inom bodybuilding från 60-70 talet. På ett år så borde du kanske ha lyckats med lite mer än 20kg. Men bra jobbat håll allt så du inte studsar upp igen.

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket! Nä det finns väl egentligen ingen diet som är ny - snarare kärt barn har många namn :-)

  Jag är väldigt nöjd och stolt med mitt resultat och gör detta för livet. Det tar den tid det tar helt enkelt :-)

  SvaraRadera
 3. Mycket bra svar vill jag säga! Vill bara säga att fast än att det jag skrev kan ses som att jag var negativ och nedlåtande så var det absolut inte det jag var ute efter att vara! Och det var inte meningen att gömma mig bakom Anonymt namn för den delen.

  Men fortsätt kämpa och se framåt! Från en av dem so klassas antagligen som finnig 18åring när du talar om dem fria vikterna på studio s ;)

  SvaraRadera
 4. Åh nej Bech är du en av dem som använder "mina" hantlar :-) Jamen om du tränar på Studio S får du ju komma fram och hälsa nästa gång!

  Om inte så hoppas jag att du fortsätter följa min resa och ser till att jag håller mig på smala linjen :-)

  SvaraRadera
 5. Hehe jag är den som alltid inleder mitt pass i tjocktröja/t-shirt och efter att ha bollat runt lite med 50kg hantlarna och blivit varm så blir det linne för att kylla ner sig. Brukar alltid se väldigt off ut för att jag koncentrerar mig alltid och kör ut mig. Får ofta höra att jag alltid är sur på gymmet men det är jag inte utan mer i fokus :) jag viftar till nästa gång jag ser dig :)

  SvaraRadera
 6. Bra med fokus! Många som tränar som man undrar om de verkligen tränar eller bara fikesnackar. Ja vifta nästa gång så viftar jag tillbaka :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…