Fortsätt till huvudinnehåll

Lite bilder från gårdagens mingelstök

Som jag skrev igår så blev det inte mycket "egengjort" på årets julmingel. Tiden har gått åt att få iordning huset, jobb och träning. Men vi fick upp julpynten och skinkan blev griljerad - alltid något :-) Men inte vad som bjuds som är det viktigaste utan att umgås så ja de köpta lussekatterna gick tydligen att äta...

Julemysigt hus Glöggstationen - själv dricker jag inte glögg men doften hör ju till liksom.
Gotter - japp det blev några nötter och potatisskruvar sedan överlämnades det andra till gästerna.
 Gästerna fick också testa de nya ädelostvarianterna - inte poppis så tuberna bara vart lite klämda.
Desto mer surdegsbröd och sill gick åt. Själv tycker jag sill är äckligt - vad tycker du?
 Jag höllt mig till kokta ägg, julskinka och någon prinskorv - what a surprise eller...

Psst! Känner nästa att jag måste redovisa allt jag äter nu när man vart "modell" för en matartikel men vet ni vad det känner jag inte riktigt för utan jag kör på som vanligt dvs lite matinlägg med mina matvanor/matåsikter, mycket träningsinlägg, en del inredningsinlägg och en hel del bara roliga/deppiga/undringa inlägg - vad säger ni? Vi kör på som vanligt va?

Lägger dock  in brasklappen för nytillkomna - ja jag må servera sockersaker och en massa kolisar men det betyder inte att jag äter det. För bara för att jag har valt att äta på ett visst sätt så packar jag inte det på mina gäster mer än ibland. Kanske skulle berätta att prinskorvarna vart stekta i kokosfett, det serverades ekologiskt Bregott och ekologisk sill och en av glöggsorterna vart ekologisk... tror ni fattar :-)

Kommentarer

  1. Så gott det såg ut med skinka och sill...måste nog göra en skinka tidigt i år annars brukar det bli dan före julafton.
    Ser så mysigt och juligt ut på bilderna.

    SvaraRadera
  2. Tack Tackan! Ja det vart jättemysigt!!! Lycka till med skinkan :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …