Fortsätt till huvudinnehåll

Nya utmaningar...

Har de senaste veckorna fått flera förfrågningar om jag inte kan komma och berätta om min hälsoresa, min kost och min träning. Vad som motiverar mig och inspirerar mig? Hur jag orkar fortsätta dag ut och dag in trots både motgång och framgång? Hur jag har förändrat mitt liv? Hur lyckas man med det?

En spännande utmaning minst sagt. Jag är ju väldigt van vid att tala inför människor i mitt jobb så det är ju inget problem. Men detta är ju mer personligt. Man kan säga att mjukstarten var i fredags på Rotary-mötet. Och det gick ju väldans bra. Många kommentarer, undringar och frågor efteråt. Som jag skrev när du öppnar upp dig så får du så mycket mera tillbaka.

Så nu har jag bestämt mig. Jag antar utmaningen! Därför ägnades en del av lördagen till att finslipa en kort och tilltalande beskrivning av hur en sådan föreläsning/föredrag/inspirationsträff skulle se ut som igår skickades till storföretaget i Lund. Plus jag får följa upp de andra förfrågningarna via mail/FB/IRL och se till att denna utmaning blir verklighet.

Följer du med på min utmaning? Du kanske själv vill att jag ska komma till ditt jobb, din tjejträff, ditt gym, matgrupp, din hobbyklubb eller vad det nu kan vara? Kul säger jag! Maila mig på direkten (se fliken Kontakt) så vi tillsammans kan se hur denna nya utmaning kan utveckla sig. Ibland måste man ju våga kasta sig ut i det okänd så nu kör vi!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…