Fortsätt till huvudinnehåll

Känner inte mig så inspirerande

Just nu känner jag mig inte alls inspirerande! Utan mest bara helt slut i batteriet, förkyld, äter allt jag kommer över. Längtar till julledigheten. Och vad hände liksom med mina portionsstorlekar? Nu under december känns det som de växer för varje dag. Och varför är helt plötsligt julmust intressant och ok att dricka? Och varför ris a la malta och vetebullar? Och pizza och pommes?

Nä just nu känner jag mig verkligen inte som en inspirerande viktminskare men vet ni vad? Just nu orkar jag inte bry mig. Jag har redan bestämt mig. Den 2/1 är det nya tag och Tinas Kick Ass Bootcamp som startar. Jag vet att jag kan och fixar det. Tills dess chillar jag och gör mitt bästa att inte stressa upp mig - just going with the flow. Så kör jag hårt igen 2012!

Hur känner du? Är du lika trött och sockersugen som jag? Äter du en massa tröstmat i vintermörkret? Laddar du också för den 2/1? Kanske vi kan köra tillsammans då?

Kommentarer

 1. Nä du, min vän, du är inte ensam om att vara trött och hängig. Jag är förvisso inte sjuk som du, men trött, inspirationsslö och orkeslös. Trots att jag tränat så dukktigt! Hm.... nå det går nog över. Jag har bestämt mig för att äta, men försöka hålla nere portionerna och hålla igen på julgodiset. Utmaning? yep!

  Så, är jag med dig den 2 januari? You bet your ass I am! =D

  Håll ut! Det blir ljusare igeeeeeeen *domdomdom domdomdomdomdomd*

  Kramar,
  S

  SvaraRadera
 2. Samma här, jag har en envis förkylning i kroppen som vägrar ge med sig. :( Jag funderar också på att ta det lugnt (iaf med träningen), min kropp kanske behöver det? Jag kör på allvar med träningen den 1/1, men ska dock fortsätta att äta som jag gör (LCHF) fram till dess (och efter såklart). På julafton ska jag dock äta en skiva en skiva vörtbröd och lite godis.

  SvaraRadera
 3. försöker börja om nu... men det är svårt tycker jag när det är så mörkt o ruskigt ute.!!! Är med på den 2/1 2012.

  SvaraRadera
 4. Ja jag måste nog säga att jag tycker december är årets tuffaste månad. Man har liksom varit duktig hela året, vädret och mörker och alla frestelser överallt. Toppa det med en förkylning och man tappar liksom sugen. Inte för att jag vill att ni ska känna likadant men ändå skönt att få bekräftat att man inte är ensam i dessa känslor och fallgropar. Tack för att ni tar er tiden att kommentera, peppa och stötta mig!!!!! I januari så kickar vi ass!!!! Heja oss! Och stor kram till er!

  SvaraRadera
 5. Håller med din Tina december är fullt av frestelser och tufft.
  Men ta en chill månad och gör bara de du känner för, känn inte att du MÅSTE träna. Då tappar man suget direkt.
  Hejjar på dig.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag känner mig faktiskt som vanligt.=)) Inget sötsug, ingen särskild trötthet. Tränar några gånger i veckan som jag brukar å laddar inför en jul i lchf-anda, har gjort lite julgodis som funkar för mig å planerar att ha vissa ersättningsgrejer på julbordet (t ex rättikagratäng ist för janson) utöver de klassiska som de andra vill ha.

  Känner inte att jag försakar något alls, jag vill verkligen ha det så här och anpassar julens mat till hur jag äter. Givetvis tvingar jag ingen annan att äta det jag vill äta, det traditionella finns på julbordet, det är bara jag som fixar lchf-käk utöver allt det andra.=)

  Men man ska göra det som känns bäst för en själv, jag hejar på dig Tina å kommer fortsätta heja på dig den 2/1 å framåt!!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Har varit lite halvsjuk större delen av dec. Men nu är jag på G igen. Jag kör på redan nu. Men Nytt år är alltid bra för nya starter.
  =)

  SvaraRadera
 8. Kände som du..tänkte ta ett uppehåll över jul,men efter två dagar gav jag upp ...nu är det lchf som gäller igen..är du lite nedsatt så blir du inte bättre av att frossa ...mitt råd återgå till lchf eller lchq eller det du tycker passar men försök komma tillbaka så fort som möjligt...detta är bara ett råd av många det är du som väljer ...God jul och lycka till.

  SvaraRadera
 9. Japp Nenny - tomorrow är väl alltid bästa dagen att börja :-)

  Åsa & Anonym - helt riktigt det är min kost som ställer till det dvs slarv. Skrev precis ett inlägg om det som kommer imorgon :-)

  Åter igen tack för era kommentarer och pepp!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …