Fortsätt till huvudinnehåll

Vad är ett köp?

Om jag ringer dig i natt kl 03.00 och frågar "vad är ett köp?". Vad hade du svarat?. Mitt svar är: jag går in i en butik, prova och plockar åt mig det jag vill köpa, går till kassan och betalar mina varor = ett köp. Vad är din definition?

Blev medlem på Usports för typ en månad sedan och då fick man en rabattkupong där det stod 20% på ett köp. I lördags efter kallbadet körde maken och jag till affären. Jättebra affär som man kan upptäcksfärd i med en massa olika sporter representerade. Jag plockade åt mig olika linnen, träningsbyxor etc. Lycklig som attan gick vi till kassan. Nope det är inte 20 % på det du betalar vid ett tillfälle - i min värld ett köp. Nej det är 20% på en vara. Men för bövelen skriv det då!!!!

Idag hade Stadium medlemsdag med 20% på ett köp... Tänkte det kunde bli intressant att se hur det skulle definieras idag. Gick in affären på Nova, provade och plockade åt mig det jag ville ha och gick till kassan. På Stadium kan jag meddela att ett betalningstillfälle är lika med ett köp och jag fick 20% på alla varor. Plus 100 kr i rabatt för jag hade en annan kupong och 50 kronor i bonus som jag samlat på mig i tidigare köp.

+ för Usports affärens intressanta upplägg men ett fett - för definition utav ett köp. Fortsätter därmed att vara en trogen Stadiumkund!


Dagens skörd och utrensningen utav träningsgarderoben fortsätter. Från storlek 44 på hoodie till 40 (kunde haft 38 men lite för tight för min smak). M på Nike byxorna och M/38/40 på toppar. Och jag kan fortfarande inte fatta det...

Kommentarer

  1. Absolut! Ett köp är ett köp inte ett plagg....hoppas att du la tillbaka ALLT innan du körde till Stadium. Grattis till dina nya träningskläder! Kram

    SvaraRadera
  2. Står det ett köp så är det på allt man köper vid ett tillfälle, annars får de skriva att rabatten gäller på en vara! Hur svårt kan det va liksom?? Dåligt av butiken! Heja Stadium!!=)

    SvaraRadera
  3. Visst är det så!!! Trodde det var jag som snurrade till det :-) Japp numera är det Stadium som gäller alltid!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…