Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 2, 2011

Rapport från dag 1

Okej 151 dagar kvar i min challenge :-) Har haft en väldigt bra dag för jag mår så himla mycket bättre utan sockret som rusar genom kroppen. Dock är det lite sockerdetox som pågår dvs lite sötsugen trots allt och man är extra hungrig. Men dagen har sett mycket bra ut.

Bra matval såsom omelett, lchf middag på revben och cole slaw, mycket vatten. Har även varit ute en runda och fått frisk luft i solen med maken. Har pysslat om kroppen tex försöker få huden så fri från torra fläckar som möjligt. Kommer ta tid men med torrborstning, peelingkräm i duschen och rapsolja hoppas jag det ska gå lite snabbare. Nu inväntar sängen.

Den vita boken

Ska ju skriva matdagbok under min challenge. Har skrivit det under 2008 och det funkar faktiskt. Tex vill man ju helst inte skriva upp 100 gr ostbågar...
 Fick ju pynta den lite så det blir lite kuligare :-) Skrev upp mina målsättningar i början så jag blir påmind. Ett blad = en dag.
Har också gjort en sida med mina viktrutor dvs en ruta motsvarar ett kilo. För varje kilo jag går ner sätts ett hjärta in i boken. Lite fjortis kanske men har funkat för mig tidigare så varför ändra på ett vinnande koncept. (vet inte varför inte bilden vill lägga sig åt rätt håll så det fick bli så här)

Invägning 2/1

Hmm från 99,6 kg i tisdags till 102,8 kg idag (söndag). Intressant vad socker kan göra med denna kropp...

Min nya utmaning - 152 days challenge!

Då kör vi igång! Har laddat för detta en tid nu och har nog aldrig varit så motiverad någonsin. Som jag skrivit tidigare i bloggen jag vägra fira ännu en födelsedag och nyår fet!!! Jag vill helt enkelt må utmärkt vilket jag förtjänar! Men det är upp till mig och ingen annan därför utmanar jag mig själv på en 152 dagars utmaning.

Startdatum är idag den 2/1 och måldatum är den 2/6. Varför just dessa datum? Svaret är helt enkelt varför inte. Men också för att den 4/6 åker maken och jag till Italien för att fira vår 5 åriga bröllopsdag och jag vill känna mig fin. Plus sitta bekvämt på bussen vilket jag inte gör i min nuvarande kroppsvikt.

Vad ingår i utmaningen? Jo jag har satt upp följande målsättningar för mig själv under dessa dagarna. Vissa saker jag redan gör idag som jag vill fortsätta med och andra saker som jag vill förbättra. Kommer inte bli en dans på rosor men det är fan inte det livet jag lever idag med min vikt. Verkligen inte!

Målsättningar
Jag ska föra matdagbok (in i boken …