Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 3, 2011

Rapport från dag 2

Om vi säger så här - att se sig själv på foto blek och fet i underkläder gör susen för motivationen. Men också lite oro - tänk om jag inte fixa det och ska se ut så resten av livet? Skräckblandad motivation kan man säga. Just nu känner jag mig inte redo att publicera de fotona men vem vet när jag är ner på min målvikt så vill jag kanske visa alla vad jag gjort. Vi får se...

Annars ytterligare en bra dag till handlingarna. Bra hemmalagad mat och 95 minuters träning (crosstrainer och zumba). Kör ju också en detoxkur och känner i njurarna och knäna att utrensning pågår. Brukar gå över på några dagar och är helt ok. Nu ska jag upp i duschen och peela bort torr sockerhud. Hur har din dag varit?

Veckans tips: Detoxdagar

Någon gång om året försöker jag detoxa med hjälp utav Methodraine. En flytande vätska man blandar ut med 1,5 L vatten. Inte så att jag tror att bara för att jag dricker detta i x antal dagar så är allt frid och fröjd. Nä snarare så att det gör en mer medveten under dessa dagarna. Dricker tex ingen alkohol och försöker äta så nyttigt som möjligt.
Gör det också ofta när jag är ledig typ efter jul, över påsk etc för att påminna mig att jag ska dricka vatten. Det gör jag mycket när jag är på jobb för jag har min vattenkaraff men det är svårare att komma ihåg när man går hemma. Funkar för mig i alla fall.
Alltid när jag är på sockeravgiftning eller detox eller något som rensar ut såsom en specifik kroppsbehandling så är det två ställe som det alltid känns i. Det är njurarna och knäna. Det är ju bl.a. njurarna som rensar ut skit ur kroppen. Anledningen att jag får ont i knäna är något med lederna. Kommer inte ihåg riktigt :-) Sätter sig alltid på dessa ställena för mig i alla fall. Försvinne…