Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 6, 2011

Fortfarande så mätt

För varje dag blir det lättare att hantera hunger dvs magsäcken krymper efter julens alla frosserier. Är fortfarande så mätt efter middag så det blir inget test av mellis idag. Får återkomma om hur det smakar imorgon. Blir en kopp te nu istället. Mys i soffan :-)

Rapport från dag 7

Resturangbesök idag men det gick galant. Skriver mer om min metod imorgon i bloggen. Hoppas det är några bra knep som kan komma till nytta för andra viktminskare. Men som vanligt handlar det om att planera för att lyckas.

Annars går det bra med min challenge. Har tränat zumba framför kinecten idag och är uppe i 335 minuter denna veckan. Imorgon är det dags för PT pass så jag är laddad. Har inte tränat med PT sedan lille julafton. It is going to be good!!!

Efter mycket torrborstning och peelande så är den torra huden är i princip borta nu. Nya namnet för det i denna familjen är sockerhud. Men nu börjar jag inte kännas så skrovlig och det kliar inte längre. Intressant vad något som är klassat som livsmedel kan få en att må så dåligt...

Rapport från dag 5

Har planerat festligheter i Lomma idag. Ska bli så kul. Hoppas bara de inbjudna tycker likadant... Vilodag från träningen men imorgon är det fullt ös på zumban igen. Det är också invägningsdag då det är fredag. Får se hur det har gått. Vill ju helst att sockerkilona jag gick upp ska vara försvunna men vi får se.

Maten blev lite knepigt idag men med planering går allt. Åt kyckling och brieost som mellis innan jag stack till party central. Hade med mig ett proteinbar så att jag hade något att tugga på. Och nu när jag kom hem lagade jag god köttfärssås med lite fullkornspasta.

Får bli en liten mellis till senare ikväll. Då är det äpplebitar med jordnötssmör på menyn. Har aldrig provat det tidigare men fått tipset att det ska vara gott. Måste vara bättre än godis i alla fall. Hur planerar du din mat eller du behöver inte planera?