Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 7, 2011

Rapport från dag 6

Morgonen startade med invägning och det var väldigt skönt att inte se 100 något. Men vet också att jag fortfarande kan komma att se den då jag ligger nära gränsen. Gäller bara att fortsätta på denna banan för jag ger mig aldrig!!!

En annan reflektion idag är att jag har kommit på att jag gillar när mitt liv är planerat. Okej inte i minst detalj. Men vad det gäller min mat och träning. Trodde i våras att jag inte skulle ha det så kontrollerat utan ta dagen mer som den kommer. För det är väl så man ska leva. Jo det funkade jo bra.... massa socker och fel mat och ingen träning till sist.

Nej detta är den livsstilen som gör att min kropp funkar bäst och jag mår bäst. När jag vet vad jag ska äta nästa dag. Så att när hunger sätter in så behöver jag inte tänka vad ska jag äta och börja fantisera om allt möjligt. Nej jag vet att kl 12.30 är det lunch och då ska jag äta kyckling eller vad det nu är. Drömmer inte om pizza då.

Likaså med träningen. Har mitt mål på 350 minuter per vecka att jobb…

Denna veckans vikt

Vågen visade på 99,6 kg imorse. Det är en viktminskning på 3,2 kg. Visserligen sockerkilo som hoppade på kroppen under mina ätardagar. Men ändå skönt att se att det inte står 100 någonting. Nästa veckas mål är att det ska stå 9någonting och inte tresiffrigt...

PS! Kommentar från maken "ja nu väger du inte en tiondels ton längre...." Vet precis hur man ska uppmuntra frugan...