Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 14, 2011

Rapport från dag 13

Ännu en dag på Challengen avklarad. Maten har gått bra. Åt hemmalagad räksoppa och kokt ägg till lunch tex. Åt dock ett äckligt proteinbar till mellisen innan simningen. Köpte en mängd olika på Gymgrossisten för att testa. Har hittat min favorit och ska hämta ut ett nytt paket imorgon. Det får nog morgondagens rapport handla om :-)

Förresten testade min ear band-it idag i poolen. Funkade suveränt. Så den kan jag rekommendera. Måste modifiera silkonpropparna lite för de var för stora. En annan sak jag måste modifiera eller rättare sagt införskaffa är en ny baddräkt. Har ju inte simmat på några månad och under tiden har den liksom torkat.

Hade inte sett det innan dagens dopp men när jag duschade så kändes det lite tunnt över baken om vi säger så.... Så dags att tänka på det då. Jag tänkte jaja hur många kan se mig och jag ska bara typ rusa ner i poolen, simma och sedan upp igen.

Smög längs väggen och skuttade i. Så nu hoppas jag att det inte var för tunnt så jag visade för mycket. Men …

Denna veckans vikt

Bidde resultat när jag vägde mig imorse. Det blir ett kilo ner på en vecka vilket jag är väldigt nöjd med. Ett steg bort från att vara en decitonnare och närmare målet. Totalt har jag då gått ner 4,2 kilo sedan start. 20,6 kilo kvar till årets målvikt. Heja heja heja!!!