Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 16, 2011

Rapport från dag 15

Söndagen startade bra med ett zumba pass på Studio S. Därmed är också veckans träning avklarad. Blev faktisk 110% dvs 385 minuter denna veckan. Det är jag mycket nöjd med. Och imorgon börjar en ny vecka och räkneverket nollställs :-)

Annars har söndagen ägnats åt hus, hus och åter igen hus. Vi var ju på första infomötet i torsdags och fick då reda på att vecka 6 ska alla tillval vara klara. Detta betyder att det diskuteras allt ifrån vattenblandare, beslag, fondtapet, bänkskivor till plattor. Helt enkelt you name it i tillvalsbranschen.

De kommande veckorna kommer vi nog drömma om kakel och klinkers. Plus att vi ska halva Skåne runt och titta på allt möjligt. Tufft liv man lever... Ja faktiskt när det är väldigt intensivt på jobb, man ska planera sin mat och stå emot i stressen plus klämma in 350 minuter träning per vecka. Men det fixar vi. Det är ju kuligheter!!!!

Hur har din söndag sett ut?

Proteinbars - det är en djungel...

Använder proteinbars som mellis eller så ersättning av en måltid. Till exempel när jag är ute och reser och sitter på planet/hotellet/flygplatsen etc. Okej jag är ingen expert men jag har testat en del olika. Mest bara för att hitta något jag känner är prisvärt, inte för äckligt och med faktiska proteiner i och inte bara sockrad choklad.

Sen är det också så att vissa har jag ätit för många gånger så bara jag ser förpackningen mår jag illa. Men nu har jag hittat en ny favorit. Den heter "Swebar" och tillverkas i Sverige utav Dalblads. Är riktigt goda. Har testat lakrits, mintchoklad, fudge, bananchoklad och alla var goda. Vilket inte brukar vara fallet. Nu har jag också beställt jordgubbe och lemon m.fl.

Vad ska man hålla utkik efter då? Inte för många kcal jämfört med storlek. Och den kan variera alltifrån typ 40 gr till 90 gr och det är klart det ger varierat antal kalorier. Vidare så ska sockerhalten vara så låg som möjligt. Och för min del även laktosinnehållet. Dessutom…