Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 18, 2011

The House

Har fått en del frågor angående vart är det vi ska flytta. Ja inte är det långt. Vi håller oss inom Hjärup och ska flytta till Trädgårdslunden som JM håller på att bygga. Så idagsläget finns det inget hus men vi har en platta :-) Beräknad inflyttning är inte förrän i slutet på november i år men det blir kanske tidigare - hoppas!!!

Huset kallas Humle och är ett enplanshus på 116 kvm. Perfekt lagom till oss. Vet inte om denna länken funkar annars får du går till JMs hemsida om du är väldigt nyfiken :-) http://www.jm.se/Templates/Objekt.aspx?id=10153&guid=3Q6Q5S66F7OTDLL4Så nu har vi 3 veckor på oss att välja kakel, klinkers, golv, fondväggar, blandare, dusch, badkar, centraldammsugare, carport, plattor, gräs. Ja typ allt känns det som. Vilket är jättekul men också utmanade för hjärncellerna. Men idag slutförde vi kakel, klinker, väggfärg och fondväggar. Skönt!

Alla väggarna blir sk JM vit. Idag fick jag lära mig att det är Beckers Ada typ... Men vissa väggar måste ju hottas upp lit…

Rapport från dag 17

Idag bidde det ingen träning utan bara hus hus hus. Spännande och kuligt. Kommer mer här i bloggen så ni kan följa med men här kommer ett smakprov... Fondväggen i min walk in closet :-) Heter Divine - tyckte jag var lämpligt.

Maten - ja lunch blev lchf style med ryggbiff, grönsaker och äpplecurrysås. Middag blev korv och mos på Pölsemannen men det är i alla fall inte pommes på Max som var risken ett tag. Imorgon blir det jobb, jobb, jobb och kinect zumba. Sedan är det köksdags på torsdag... Det är mycket nu :-)