Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från januari 20, 2011

Tillvalsdjungeln...

Idag har ytterligare timmar spenderats på huset och framför allt tillval till det. Idag var det Marbodal kök plus bänk i grovköket. Så nu är köksluckor, diskbänk, bänk i grovköket, spotlights, vitvaror bestämda. Eller rättare sagt vi har bestämt oss och nu ska vi bara uppdatera vår tillvalskatalog till JM. Ett steg närmare...

Vad det bidde? Köksluckorna heter Arkitekt plus vit med Solo rostfria beslag.


Kakel är mörkt grått/svart i matt och alla vitvaror blir i rostfritt. Bänkskivan blir Brasil svart. Bänken i grovköket blir Fantasi Grafit med matt vit kakel och samma luckor med beslag som i köket. Golvet är klinkers i nero. Dessa ska vi även ha på golven i badrummen och i hallen. I badrummen blir det vitt matt kakel.


Men allt kan ju ändras om vi kommer på andra tankar. I helgen blir Svedbergs för att kolla badkar, badrumsskåp och handdukstork. Plus Skåne Plantor för uteplattor. Som skrivet tidigare detta är ju ett heltidsjobb :-) Puh men efter vecka 6 så är det inte så mycket vi kan g…

Rapport från dag 19

Jaha då var man inne på dag 19 i Challengen. Går bra även om man blir lite sugen tex på pizza som jag älskar. Men idag blev det kyckling och broccoli till lunch och kycklingsallad till middag. Det sista intogs på XXL Lutz. Har aldrig vari där tidigare men blev positivt överraskad. Dit ska vi igen.

Träning blir det inget av idag heller för halsen känns inte hundra. Imorgon ska jag bege mig till simhallen så jag hoppas verkligen att lite vila och zyx ska göra nytta. Imorgon är det också dags för invägning. Känner mig väldigt kluven inför det.

Känns verkligen inte som jag har gått ner något denna veckan som passerat. Bävar därför att ställa mig på vågen. För tidigare när den visat uppgång som får man ju trösta sig med pizza för det har liksom ändå skitit sig. Men under challenge så tillhör inte pizza kostcirkeln. Jaja lika bra och ta tjuren vid hornen och bara gå upp på vågen. Wish me luck!