Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 4, 2011

Dag 34 - Vikt upp men jeans på

Nåja tough shit att vågen visade ett hekto upp. Det är bara att fortsätta köra för jag ger inte upp. Ville helst se något på 96 denna veckan men då kommer det nästa istället. Jag vet ju vad jag ska göra och mer träning är inplanerad kommande vecka. Dock frestelser kommer finns i överflöd i helgen.

Vi ska nämligen åka till Kiviks hotell imorgon och sova över till söndag. Det var ju där vi tillbringade spahelgen i december men denna gången är det 50-års fest som gäller. Det är en på makens jobb som fyller år och vi ska representera. Så det gäller att uppföra sig. Men det kommer serveras massa god mat, godsaker och vin. Bara att bita ihop och kontrollera intaget.

Men nu över till dagens kuligheter. Har nu kört på leggings och mjukisklänningar ett tag. Bekvämt och skönt men kanske inte så stylish. Men har ju inte kommit i mina fina kläder fast nu börjar det. Idag var det dags att testa jeansen. Inte the jeans utan fet-jeansen i storlek 46. Sist jag försökte ta på dem så kunde inte knäppa …

Denna veckans vikt

Och vad blev resultatet denna veckan? Jo plus närmare bestämt 1 hekto. Jaja mindre kul men det här kommer hända förr eller senare.

Förklaring: kroppen. Vet ju att jag skött maten väldigt bra men inte tränat som jag borde pga ej riktigt kry, 2 dagar/kvällar bortrest med jobb och för att jag prioriterat huset. Plus att kanske mens inte hjälper...