Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 11, 2011

Dag 41 - Mys med maken

Dagen har gått undan och med ett leende på läpparna. Leendet är mest relaterat till 1,5 kilo minus på vågen. Men också because life is good. Hade tid bokat för laserbehandling idag kl 18 i Malmö. För hårborttagning då alltså. Denna gången vart det armhålorna och bikinilinjen.

Armhålorna är tredje gången och nu kommer nog inte mer hår försvinna. För det tar ju inte ljusare fjun. Men första tillfället för bikini. Jisses det vart inte lika smärtfritt. Hmm en gång kvar som skulle användas till bikinilinjen men jag vet i sjutton. Eller så gäller det bara att bita ihop.

Efter det vart det dock mys med maken. Vi firade att huset är vårt och tillvalen är klara. Blev middag på Victors på Lilla Torg i Malmö. Massa kött och vin. Så nu är vi rätt nöjda hemma i soffan :-) Hur har du firat fredagen?

Denna veckans vikt

Vågen visade på 95,8 kilo. Det är 1,5 kilo ner sedan förra fredagen. Tycker faktiskt jag förtjänar det för jag har kämpat! Detta innebär en total viktminskning på 7 kilo sedan start den 2/1. Det är jag helnöjd med.

Jaja hinner inte filura på varför bilden vänder sig nu så ni får hålla tillgodo...