Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 20, 2011

Dag 50 - Ca 1/3 avklarat!

Idag är dag 50 utav de 152 dagars challengen. Dvs ungefär en 1/3 är genomförd utav denna utmaningen. So far visar vågen på minus 7,6 kilo och vid senaste mätningen hade 18 cm försvunnit från kroppen. Har lyckats att inte springa till vågen varje dag utan det är verkligen fredagar som gäller. Även om ångesten kryper på under torsdagen så är jag stolt över att jag begränsar invägningarna. Bra för mitt psyke :-)

Träningen har också gått väldigt bra. Mitt mål är ju 300-350 minuter träning per vecka. Enbart 2 veckor jag ej klarade detta. Då låg jag på 200 resp 255 min men just då prioriterade jag huset och alla tillval som vi var tvungna att bli klara med. Plus att jag kände mig lite risig. Så jag är nöjd med det även om det vart lite stressade under de veckorna att inte få till det.

Tycker också det är skönt att jag har fått till en variation på min träning. Ett tag blev det mycket zumba. Nu kör jag simning på måndagar, PT på tisdagar, onsdagar alt lördagar blir det BodyAttack, torsdagar …

Väldigt glad och rörd

Imorse när jag knappt vaken hade tagit mitt till zumba passet på Studio S som kom det fram en tjej. Hon sa hur mycket jag inspirerat henne via bloggen. Hur välskrivet det var och hur modigt att skriva så öppet. Wow jag blev så himla glad och faktiskt rörd.

Inte varje dag en främmande människa säger så fina ord till en annan. Är alltid kul att få höra berömmande ord och få veta att det finna andra där ute som kämpar. Ibland känner mig sig ju liksom som den enda i världen som inte ens kan lukta på en kaka utan att gå upp eller enda som måste träna som en idiot. Skönt att veta!

Det är ju också väldigt kul att höra att det finns någon där ute som läser det man skriver och tycker att det är inspirerande. Häftig känsla. Så om det är någon annan som läser bloggen så får ni gärna komma fram och prata. Som skrivet tidigare alltid roligt att lära känna nya människor och att vi kan stötta varandra. Man behöver ju känna att någon annan bry sig alt. vet hur det känns då och då.

Ha det gott där ute…