Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 21, 2011

Min belöning...

Har funderat lite... Något jag alltid velat göra är att åka på ett träningskonvent och en träningsresa utomlands. Vad det gäller det förstnämnda som något typ detta och det sista som det här. Men hittills har jag fegat ur. Dels för jag känner mig som the odd one out dvs vad ska fettklumpen där och göra med alla vältränade. Dels orkar jag med? Och hur kul är det att åka själv?

Ja många nojiga tankar. Men nu har jag bestämt mig. Klarar jag mitt mål detta året att gå ner till 78 kilo då ska jag belöna mig själv med att åka på något konvent (tror de flesta går av stapeln i början på året) och en träningsresa på våren. Dvs nästa år 2012. Åker själv för jag tänker inte låta det hålla mig tillbaka från att föverkliga en dröm. Men väldigt gärna med sällskap om någon känner sig hågad :-)

Har du någon erfarenhet av detta och är det något specifikt du rekommenderar? Tips emot tages tacksamt!!!

Dag 51 - Soffan lockar alltid...

Hela dagen har jag längtat efter att jag skulle iväg och simma. Hem om och hämta väskan. En liten stund på soffan innan det vart dags. Jisses vad det var svårt att lyfta på häcken och komma iväg. Är ju så skönt att msya i soffan. Men om man ska skala av något hekto från kroppen så är det bara att bita ihop och gå och träna. Man tappar ju liksom inte 2 kilo genom att sitta i soffan en timme... inte vad jag vet i alla fall :-) Snarare går man upp...