Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 26, 2011

Dag 56 - Mysig dag

Idag sov jag tills kl 9. Så skönt med sovmorgon. Efter omelett till frukost så bar det av ut i olika shoppingcentrum. Fortsättningen på att ekipera maken fortsatte. Han hittade mycket fint så han vart nöjd. Hem för ombyte och gymmet.

Zumbapass med PT Marie. Svettigt. Hann också med 15 min på crosstrainern innan gymmet stängde. Så då är 79% av veckans träning avklarad. Imorgon blir det kondition. Har också klurat färdigt på målsättningen för mars så det kommer i bloggen imorgon.

Denna veckans vikt

Jaha viktuppgång på 0,4 kg denna veckan. Inget kul men det är bara att ta. Jag fortsätter min resa för jag vet att på lång sikt kommer jag fixa det. Och det är för livet och inte en quick fix.

Dag 55 - Tjejkväll i Malmö

Efter jobb bar det av in till Malmö. Middag med Cissi, Annika och Anneli på TGIFs. Blev kycklingfajta och vatten plus te. Helt okej även om mycket frestande från menyn... Sedan var bion bokad. Bidde "Love and other drugs". Där var det lite jobbigare med allt godis och popcorn plus läsk runt omkring en.

Men faktiskt så bryr jag mig mindre och mindre så det är okej. Och jag kan inte styra vad andra runt mig äter. Bara vad jag själv stoppar i mig. Så det är bara att gilla läget annars får man ju stänga in sig i ett rum helt själv i ett par månader. Hur kul är det?