Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 4, 2011

Glömde ju...

Jag körde ju min presentation på jobbet idag. Var faktisk nervös och det brukar jag inte bli. Är ju så van vid att prata inför folk. Gör det jämt i mitt jobb - allitfrån hundratals till mindre grupper av människor. Men då pratar jag ju jobb! Jag pratar inte om personliga saker och min hälsoresa. Så jag var lite nervös.

Fast jag tycker det gick hyfsat och jag hoppas kollegorna tyckte det var intressant att lyssna på. Fick en del frågor efteråt så lite intresse skapade jag nog. Och jag är stolt över mig själv. Att jag vågade vara privat och öppna upp. Har ju tidigare bara prata med detta med personer typ en och en eller en liten grupp över fika. Men bara när det kommit upp i samtalet. Plus att jag "pratar" jämt om det i bloggen förstås :-)

Dag 62 - Bindefeld släng dig ivägen

Imorgon är det fest för 90 pers och ikväll har vi fixat iordning festlokalen. Bord, stolar, dukar, glas, servetter, tallrikar, tulpaner och ljus i en salig blandning. Blev riktigt fint. Hoppas att alla gäster ska få kul. Får ta med kameran imorgon så ni kan följa med.

Imorse kom jag faktiskt upp och vart på gymmet 6.30. Löpbandet var det som gäller. Första 45 minuters testet dvs hur långt kommer jag på 45 minuter. Imorse blev det exakt 4 km. Så nu gäller det att komma längre nästa gång. Kanske skulle köra en vadslagning här på bloggen...

Denna veckans vikt

Tyvärr ingen bild idag för kameran var på jobb men inte mycket att dokumenterat. Vågen visade på 95,9 kg och det var inte oväntat. Har inte skött träningen och maten denna veckan. Men nu känner jag motiverad igen och kommer köra på stenhårt i denna viktveckan som kommer.