Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 1, 2011

Dag 90 - Delmål för april

Trumvirvel....

Denna bloggerskans delmål för april är att utmana sig själv på gymmet. Styrketräning är ju jättebra för kroppen men jag tycker det är tråkigt att ställa in alla maskiner, komma ihåg vikter, skriva upp etc. Så styrka tränar jag med PT Marie som en lat lyxgymmare :-)

Men under april månad har jag bestämt mig att nu ska jag behärska de där maskinerna. Har ju fått rätt bra koll på tekniken och och är stark, så det är kul med styrka. Därför ska jag två morgnar per vecka köra mitt lilla styrkeprogram. Nothing fancy mer för att få in det hela i huvudet för att sedan kunna ta det till nästa nivå med olika övningar etc.

Varje gång ska jag inleda med en 20-30 minuter på crosstrainer (börjar bli trött på rullande bandet) och sedan 30-40 minuter styrka. Ena gången är det 5 övningar för överkroppen och andra gången är det 5 övningar för underkroppen. Tex biceps och triceps plus rygg sedan utfall och mage nästa gång. Ja lite blandat helt enkelt.

Ska utmana mig i antalet reptitioner o…

Denna veckans vikt

Okej jag fick mitt första aprilskämt imorse innan jag ens gnuggat gruset ur ögonen. Vågskrället visade på 95,3 kg. Så med ett arsle som får scenskräck from varje torsdag morgon (i detta fallet sedan i måndags...), med mens och med lite för mycket kolisar i magen (dock med massa träning i kroppen) så går man upp 2,5 kilo!!!

Ja men tack så #¤%& mycket kroppen! Jisses vad den är en märklig manick. Men jag fortsätter på min viktresa och planerar ett tufft squashpass i kväll. Maken får se upp på banan för här ska svettas :-)