Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 8, 2011

Dag 97 - Hur många par Eccos?

Jag tycker ju det är kul med mode. Okej hade du sett vad jag har på mig just nu dvs mjukis outfiten i soffan så hade man inte trott det. Och jag gillar att shoppa. Men oftast är det inte det dyraste dyraste som inhandlas. Tidigare när jag har kunnat handla tex i USA så kan man ju handla märkeskläder men till en del utav kostnaden här hemma.

Men en sak som jag har lärt mig att prioritera dvs där det får kosta lite mer är på träningsfronten (numera) och på skofronten. Anledning till det sistnämnda är att har jag eksemhud på fötterna dvs blir jättetorr och huden spricker och kliar. Så smörja, smörja, smörja plus skor som andas. Och så fort jag får möjlighet åker mian skor av för annars blir mina fötter så otroligt varma och sedan blir huden helt koko.

Hjälper ju inte att jag har höga fotvalv plus massa kilo att släppa på också. Märker ju att fötterna bli mindre svullna ju mer jag går ner. Och man blir inte så trött i trampdynorna. Fast en sak jag fortfarande håller på att lära mig är att…

Mina Miami Vice naglar

Har ju glömt att vissa upp mina nya naglar. Kallar dem Miami Vice naglar. För visst var det mycket ljus turkost och rosa eller snurrar jag till det... Nåja lite vårigt är det!

Denna veckans vikt

Japp I will take it. Även om botten noteringen är 92,8 kilo så är jag nöjd med detta. Förväntar mig inga under på vågen de närmaste veckorna eftersom jag gör mer styrketräning och förhoppningsvis bygger muskler. Som sedan förbränner mer.
Men jag ser verkligen förändringar på kroppen. Är som fettvalkarna är på turne. Ena dagen sitter de på höger lår 2 cm upp för att nästa dag sitta på vänster lår 3 cm ner. Och på andra ställen blir jag mindre och mindre tex ansiktet och midjan. Kroppen är i förändring and me like. Funderar på att trycka upp turnetröjor...