Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 29, 2011

Dag 118 - Det börjar synas tror jag

Typ de senaste 2 veckorna och faktiskt framför allt denna veckan har jag fått väldigt många kommentarer av olika människor. Att jag blir mindre och mindre, vad smal jag blivit, nu börjar det synas, vad har du gjort du ser annorlunda ut etc. Det är ju jättesmickrade och jag jobbar med mig själv att säga tack och ta emot. Och att inte tycka det är pinsamt och vilja skämta/prata bort det.

Så det verkar vara att 10 kilo är lite grann den magiska gränsen för att andra ska märka ens viktminskning. Klart eftersom jag tränar så mycket och bygger muskler så ändras min kropp ännu mer. Men har för mig att det var en liknande situation vid förra viktresan (dvs den jag började på 2008 (gamla bloggen)). Fast det var ju ingen som sa Jensen va fan håller du på med när jag gick upp 18 kilo på ett par månader förra våren...

Kommentera i bloggen

Har fått en del frågor angående hur man kan kommentera i bloggen. Verkar inte alltid fungera. Då jag älskar era kommentarer måste jag ju komma med detta lilla tips som jag lärt mig när jag ska kommentera på andras bloggar. Använd alternativet "Anonym" så verkar det funka. Ja och sen får du gärna sätta ut ditt namn i kommentaren (frivilligt förstås) så jag vet vem du e. Heja kommentarerna!

Denna veckans vikt

Okej ord är väl egentligen överflödiga för vi kom ju överens igår om att hade jag gått upp så var det vattnet efter det svettiga BodyCombat passet :-) Eller så är det bara dags igen. Dvs ni som har följt veckans vikt ett tag har nog kommit fram till samma mönster som jag sett. Jag går ner under ca 1-3 veckor sedan står jag stilla en vecka eller två alt går upp ett par hekton till kilot. Svaret som jag ser det är att det är så min kropp fungerar och anpassar sig under resans gång. Den är en segis helt enkelt och vill inte släppa ifrån sig några fettgram.

Ska dock inte sticka under stolen med att det är ju fasiken så mycket roligare att se ett minus än ett plus. Speciellt nu när man börjar närma sig en magisk 10-tals gräns dvs att komma under 90. Man blir ju också lite sur när man vet att man tränat som tusan och faktiskt skött maten. Exempel: Tina spenderar 2 svettiga timmar på gymmet medan de andra i sällskapet badar och äter glass. De andra äter pizza och pommes till middag och Tina …