Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 1, 2011

Oops det bidde...

Har hela helgen sett fram emot att jag imorgon kväll ska köra ett simpass i poolen. Var ett tag sedan och jag har riktigt längtat efter det. Men shit kom just på att det är ju Vår Ruset imorgon. Så det nog lite ändrade planer som gäller. Istället för att bada i plurret får jag väl jogga runt det - i alla fall lilla ankdammen i Pildammarna :-)

Dag 120 - Fokusera på vad du väljer

Först och främst måste ju inleda med att det 32 dagar kvar på denna utmaningen. En sak jag har verkligen kommit till insikt med under denna tiden är att det är så här jag ska leva mitt liv. Jag måste röra på mig för att må bra och det måste vara varierat för att jag inte ska tröttna. Jag älskar zumba, BodyCombat, styrketräningen, passen med PT Marie, crosstrainer, löpbandet, BodyAttacken, simningen - jag har helt enkel blivit beroende av att röra mig.

Dock viktigt att påpeka att jag älskar även mina vilodagar för annars hade jag aldrig orkat. Ibland är det skönt att slappa i soffan men känns skönt att ha fått in vanan och rutinen på träningen. Jag väljer ett aktivt liv framför soffan för jag älskar hur jag mår just nu och hur stark min kropp känns. Även om jag känner av de nya övningarna med PT Marie idag. Imorgon vill jag knappt tänka på :-)

Vidare vad det gäller kosten så är LCHF a la Tina style det som funkar för mig. Jag har dragit ner på kolhydrater ganska så drastiskt typ 85 % m…