Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 3, 2011

Dag 122 - Hmm ibland bli man lite mörkrädd

Alla som läser denna bloggen vet att jag dragit ner på kolhydrater avsevärt och följer LCHF fast på mitt sätt. Vad menar jag med det? Jag tror på att var och en känner sin kropp bäst och vad som funkar för att man ska må bra. Och det som funkar för mig funkar inte alltid för en annan.

Därför är jag visst villig att dela med mig utav tips och råd. Eller förklarar hur det funkar för mig. Men är alltid noga med att påpeka att man måste testa sig fram och hitta sin metod. Hatar när det blir sektvarning på saker och ting. Sådant ger mig alltid rysning. Varför inte låta var och en köra sitt race liksom?

Dock finns ju dessa fanatiska människor inom alla "metoder" tex GI, Viktväktarna eller pulverdieterna. Och just nu är LCHF på tapeten och då är det många som hoppar på det tåget. Även de med en väldigt stark övertygelse. Hittade idag till en blogg där tjejen som skrev var helt övertygad om att LCHF kunde typ bota alla sjukdomar.

Jo jag tror absolut på att kosten påverkar vår kropp…

Nya fina naglar

Har varit och fått naglarna pimpade efter jobb

Dag 121 - Rusat in våren

Jaha är ju skyldig er en rapport från gårdagens Vår Rus (japp stavas faktiskt så). Vi var 7 tjejer från jobbet som skulle gå/jogga/lunka/springa runt de 5 kilometerna. Men först hade vi en liten överraskning för Sara som ska gifta sig om några veckor. Fast vädret vart kallt så vi laddade med bubblor och ostbricka på jobb istället :-)

När vi kom in till Malmö började det regna för att sedan hagla! Va fasiken! Så vi sökte skydd bäst vi kunde och då kom jag bort från gruppen. Men det gick bra ändå kom bara så himla långt bak i startfältet och hamnade bakom en massa kafferepstanter. Gillar härmed inte detta lopp för jag tyckte vissa av dessa tanter var direkt ohövliga. Plus att en massa fuskade och genade överallt. Vad är det för sportsanda?

För mycket folk och man kunde inte hålla den takten man ville. Därmed fick jag inte en tid jag tyckte vart bra. Okej allt är relativt. Första gången jag deltog i Vår Ruset så gick jag runt med mina stavar på 55 minuter. De var ett måste för att jag sk…