Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 6, 2011

Dag 125 - Nämen jag har inte ont...

Morgonen inleddes som alltid på fredag med invägning samt bildbevis. Har nu gått ner 11,6 kilo sedan den 2 januari vilket jag är väldigt nöjd med. Visst som människa vill man alltid ha mera men eftersom jag tränar i snitt minst 8 timmar per vecka så kommer inte min viktminskning vara drastisk och det vill jag inte i heller. Huden och huvudet ska hänga med :-)

Fast vad jag är ännu mer nöjd med är att idag insåg jag något. Jag har inte ont! Brukar alltid vara spänd i nacken, skuldrorna, axlarna. Framför allt när det börjar närma sig massagedags. Massagen är inbokad till söndag och detta är första gången i världshistorien jag inte har ont. Ska bli en ny upplevelse att få massage utan smärta...

Annars ska helgen ägnas åt matlagning och som utlovat får ni följa med :-) Plus träning så klart. Imorgon och på söndag blir det zumba. Och ett pass med PT Marie imorgon står också på schemat. Nya övningar är utlovade och jag ser fram emot det med spänd förväntan. Hur ska du tillbringa helgen?

Denna veckans vikt

Denna veckan visade vågen på minus 0,4 hekto eller ja om det är förra veckans vikt så är det 1 kilo... Total viktminskning är därmed 11,6 kilo sedan 2 januari och det passar mig alldeles utmärkt!