Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 8, 2011

Tinas enkla räksallad

Denna räksalladen äter jag i veckorna till frukost. Jag äter frukost först när jag kommit till jobb. Så på söndagarna lagar jag denna räksallad så det räcker för veckans fem frukostar på jobbet. Till detta äter jag två kokta ägg och 2 finncripsskivor. Plus vatten och en kopp te.

Ingredienser
Frysta räkor med skal (jag gillar dessa räkorna bäst men man kan ta vad man tycker om)Majonäs (den feta och nej jag gör ingen från grunden själv - jag är en lat matlagare)GurkaOlika pepparsorter så som vit, svart och cayenneSkalade de tinade räkorna och hacka gurkan i småbitar
Blanda ner allt en skål med rikligt med majonäs
Peppra efter din smak
Voila!


By the way...

... glömde att berätta att jag har träningsvärk from hell. Min rumpa - ajajaj! Och har en känsla av att det kommer vara värre imorgon för det brukar slå till andra dagen. Hur ska jag komma upp ur sängen imorgon?

Mysig söndag med god mat

Inledde dagen med måttbandet och är så stolt och nöjd med mina resultat. Åter igen är hellre vältränad med muskler än har gått ner en massa kilo och är slapp. Så jag fortsätter på min bana. Iväg till gymmet på lätta fötter och zumba. Jag älskar verkligen zumba man blir så glad i hela kroppen.

Idag fick jag också fina ord utav intruktör Katarina efteråt. Hon undrade hur mycket jag gått ner och att det verkligen syntes. Och att det var kul att jag var så glad och hängde med i rörelserna mycket bättre. Så är det ju - när man har mindre fläsk att svänga runt så blir det lättare att ta ut stegen. Blev så glad för hennes ord. Tack Katarina!

Efter det var det dags för en halvtimmes massage - skönt. Och sedan gav sig maken och jag iväg till Lomma för lite mat ute i solen. Blev Oliveras goda fiskgryta. Maken och jag gjorde sedan en liten roadtrip och körde runt i det fina skånska landskapet. Plus en inspektionsrunda till huset som numera inte har byggnadsställning kring sig. Längtar!

Nu har vi…

Köpt fina doftljus till nya huset

Dag 127 - Nya mått

Här kommer denna månadens status - se fliken "Min vikt och mått". Jag har gått ner 16 centimeter på de ställen jag mäter på kroppen. Totalt blir det 53,5 cm sedan start den 2 januari. Det är jag jättenöjd med och det är tack vare alla träningstimmar och att jag sköter kosten. Jag är på rätt spår and I love it!


Och hade jag mätt varenda centimeter av kroppen (puh) så hade det ju blivit mycket mer. För jag märker ju att tex mina handleder, ansikte, axlar, armhålorna, fötter, midjan/rumpan/låren där jag inte mäter har också blivit mindre. Kläderna sitter lösare till exempel. Ett annant exempel är att jag numera kan stå med raka ben och böja mig över och nå golvet med händerna - jisses! Det har jag nog typ aldrig kunnat. Har blivit smidigare och rörligare också - bra jobbat Jensen!