Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 12, 2011

Jag vill - vill du?

Blev tipsad utav instruktör Katarina på Studio S att det ska vara zumbaparty på Isstadion i Malmö den 28 maj. Jag vill jättegärna dit men det hade ju varit kul med sällskap. Vill du följa med?

Du hittar lite mer info här: http://www.zumbazyd.se/ och man beställer biljetter från Julius som kostar 225 kronor. Kom igen nu du kan väl zumba med mig?

Tankefull idag

Idag är det många tankar och en liten konstig känsla i kroppen. Anledningen är att min pappa skulle fyllt 66 år idag. Är 6 år sedan han hastigt gick bort - helt oväntat. Och denna dagen och årsdagen för dödsfallet är alltid konstiga dagar. Även om sorgen inte är lika tung så är man ändå fortfarande tung i hjärtat. Blir en runda hem till mor imorgon och med blommor till minneslunden.

Dag 131 - Nu kör vi!

Insåg imorse att shit 3 sista veckorna på 152 dagars Challengen och nu gäller det. Tänker köra extra tufft de sista veckorna för sedan vet jag att juni blir lite slappig med Italien resa och sockerdagar. När jag menar köra tufft så kan jag inte göra så mycket mer på träningssidan. Fast jag kommer nog köra lite mer kondis än styrka. Det vill säga fettförbränning och inte byggande. Dock bränner ju muskler mer när de är väl på plats men det tar vi i nästa fas.

Nä när jag menar med extra tufft menar jag maten. Inga utsvän  med bakad potatis etc. Nu kör vi hardcore i 3 veckor och hoppas att det ger resultat på vågen och kroppen. Så maten är förberedd, planerad och dagarna när jag kommer utsättas för frestelser är markerad i kalendern. Gäller att vara förberedd och inställd på vad som gäller. Kom igen 3 veckor sedan blir det ju slappare så det är ju inte precis synd om mig :-)

Är du med? Vad tänker du göra de 3 kommande veckorna som kan påverka din hälsa? Träna något speciellt? Kosten? Spa …